Skupaj smo produktivnejši

Skupaj smo produktivnejši

Z uresničevanjem poslanstva našim strankam pomagamo na poti k še večji produktivnosti. Verjamemo v slovenske družbe, zato jih s ponosom izpostavljamo. Tokrat izpostavljamo družbo Elan Inventa ter blagovno znamko Elan.

Elan je eden od vodilni svetovnih proizvajalcev in ponudnikov izdelkov in storitev za šport in prosti čas. Ko je govora o športnih objektih in opremi, govorimo o Elan Inventi, ki je na slovenskih in evropskih trgih opremila skoraj 3.000 športnih objektov.

Prav gotovo se sprašujete, kako lahko v Skupini stroka.si pripomoremo k izboljšanju produktivnosti vaše organizacije?

Odgovor vam ponujamo v obliki storitve certificiranega Business Productivity strokovnjaka Skupine stroka.si, ki bo vam in vašim zaposlenim na podlagi primerov iz vašega podjetja in vaših specifičnih potreb podal znanje za učinkovito rabo Microsoft informacijskih orodij. Ker jih boste znali bolje in učinkoviteje uporabljati, boste pri svojem delu uspešnejši, boljša pa bo tudi storilnost. BPS je tako investicija v znanje zaposlenih in razvoj podjetja, ki že kmalu začne vračati rezultate. Obogatite znanje in spretnosti svojih zaposlenih ter izboljšajte poslovanje podjetja.

Rezervirajte obisk BPS strokovnjaka že danes »

Več o storitvi BPS si lahko ogledate na povezavi »

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.