Sprehodite se z nami po poti inovativnosti in prevzemite e-voščilnico

Sprehodite se z nami po poti inovativnosti in prevzemite e-voščilnico

Leto 2022 se počasi zaokrožuje in leto 2023 hitro približuje. Čas je za kratek pogled nazaj in svetel pogled naprej.

Vabimo vas, da se z nami sprehodite, nas obiščete in sprejmete naša virtualna darilca. Popeljali vas bomo po prostorih v Kristalni palači v Ljubljani, po pisarnah v Radljah ob Dravi in po našem Digitalnem tisku. Obiščite vse prostore in odprite vsa darila. Najlepše želje pa vas na koncu čakajo pod novoletno smrečico.

Naj se vaše 360-stopinjsko popotovanje začne.

 

Obiščite nas in odprite virtualna darilca »

 

Kratek pogled nazaj in sprehod po letu 2022

Naše sodelovanje ni enosmerna pot, ampak krožišče. Ponosni smo, da uspešno sodelujemo že z več kot 1790 podjetji. S celovitostjo ponudbe želimo zagotoviti, da se naše poti redno srečujejo, da v nas najdete zanesljivega in dolgoročnega partnerja. Inovativnost in razvojna usmerjenost je zapisana v našem DNK in vse kar znamo, želimo deliti z vami, z vami rasti in se razvijati. Zapeljimo se torej po poti leta 2022.

Stabilnost poslovanja in poslovna odličnost

Leto 2022 je bilo kljub težjemu gospodarskemu položaju v Sloveniji in svetu za naše podjetje uspešno in nam je prineslo kar nekaj novih poslovnih priložnosti. Da smo zaupanja vreden partner in je z nami varno poslovati, je potrdila tudi družba Dun & Bradstreet, vodilni svetovni ponudnik poslovnih podatkov in analitike, ki nam je podelila najvišjo boniteto odličnosti AAA tudi za leto 2022. Takšnih podjetij, ki dosegajo nadpovprečno kakovost poslovanja, je v Sloveniji po najnovejši raziskavi manj kot 15 %. 

Rast števila zaposlenih in sodelovanje z mladimi

Vsako leto nas je več. V zadnjem letu se nam je pridružilo več kot 10 novih sodelavcev in tako naša skupina sedaj šteje že več kot 70 strokovnjakov. Veliko vlagamo v izobraževanje zaposlenih in sklepamo močna partnerstva z zunanji strokovnjaki. Dolgoročne vezi pletemo z mladimi, in tako smo 22. novembra 2022 v prostorih Skupine stroka.si gostili dijake in študente in z veseljem sodelovali pri vseslovenskem dogodku Festival podjetništva – slovensko podjetništvo od blizu, katerega pobudnik in organizator je bil Klub slovenskih podjetnikov (SBC).

Krepitev organizacijske kulture in prijetnega delovnega okolja za vse zaposlene

Že tretje leto peljemo interni projekt »Renovate&Innovate«, ki se osredotoča na organizacijsko in procesno prenovo podjetja. V začetku leta 2022 smo pričeli z aktivnostmi v povezavi z vpeljavo modela odličnosti – EFQM, saj želimo poslovanje podjetja postaviti še na višji nivo. S ciljem še boljšega vodenja naročniških projektov, smo se s pomočjo zunanjih strokovnjakov lotili projekta nadgradnje projektnega vodenja. Okrepili smo tudi aktivnosti za dobro počutje in zdravje zaposlenih (fitnes in skupne vadbe, poletni in novoletni dogodek, kvartalna online srečanja, brezplačna pravna pomoč in svetovanje psihoterapevta ter coaching ... ).

Združeni na poti digitalne transformacije

Kot podizvajalec smo bili uspešni na razpisu »Digitalna transformacija velikih podjetij« in razpisu »PULSATE - Digitalizacija procesa Additive Manufacturing«. Prav tako so v teku mnogi veliki projekti, ki potrjujejo, da smo pravi razvojni partner za kompleksnejše projekte. Razvili smo platformo strokaDT, ki združuje vsa znanja in tehnologije, ki so pomembne v procesu digitalne transformacije določenega podjetja. Verjetno prvi v Sloveniji smo preizkusili rešitev Azure Percept, eno najnovejših storitev v oblaku Microsoft Azure. Ponosni smo, da smo v letu 2022 postali partner podjetja InfluxData, ki je najbolj prepoznano po namenski podatkovni bazi za IoT rešitve (InfluxDb).

Priznanja za uspešno delo in uspešna poslovna ter lokalna povezovanja

Za odlično delo na področju poslovnega programa PANTHEON smo že drugo leto zapored prejeli laskavi naziv »Datalab Partner leta«. Dobro delo in strokovnost potrjujejo tudi ostale prejete nagrade.

Uspešno sodelujemo s pomembnimi organizacijami, kot so: Klub slovenskih podjetnikov (SBC), Združenje manager in Gospodarska zbornica Slovenije. S slednjo smo marca 2022 organizirali poslovni dogodek Dobro jutro sosed za Dravsko dolino in gostili uspešne podjetnike iz občin Radlje ob Dravi, Vuzenica, Muta, Podvelka, Ribnica na Pohorju ter Dravograd.

Kot strateški in tehnološki partner že več kot 5 let podpiramo projekt MISS Slovenije za MISS World. V letu 2022 smo soorganizirali dva zelo uspešna dogodka:

  • Hackathon - Kreativnica22, v okviru katerega je bilo potrebno pripraviti poslovni načrt za nov inovativni produkt, ki bi ga lahko v oddelku digitalnega tiska Skupine stroka.si izdelali in plasirali na trg.
  • Kongres podjetnikov savinjske regije v Braslovčah, kjer smo v okviru okrogle mize, ki jo je vodil naš lastnik in direktor Sandi Markon, z gosti govorili o digitalni preobrazbi podjetij oziroma proizvodnje in industriji 4.0.

Znotraj podjetja deluje oddelek, ki zbira prošnje za pomoč ter pobude za zmanjšanje neravnovesja in socialnih razlik v lokalnem okolju. Z veseljem pristopamo k projektom, ki imajo težo in tako smo v zaključku leta finančno in materialno sodelovali pri projektu nakupa avtomobila za razvoz donirane hrane v Radljah ob Dravi.

Hvala, ker ste se z nami sprehodili po utrinkih leta 2022. Veseli bomo vaše družbe tudi v letu, ki prihaja.

 

Obiščite nas in odprite virtualna darilca »

 

SREČNO IN INOVATIVNO 2023!

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.