Spremembe cen PANTHEON licenc in posebna ponudba

Spremembe cen PANTHEON licenc in posebna ponudba

Cene izdelkov in storitev na najrazličnejših globalnih ter slovenskih trgih nenehno rastejo. Da bi lahko ohranili kontinuiran razvoj programa PANTHEON, bo Datalab s 1. 7. 2022 zvišal cene Pantheon licenc in ceno mesečnega najema programa.

Razvoj programa in sledenje tehnološkim trendom vam dolgoročno prinaša več prihrankov, predvsem na področju digitalizacije, s katero boste na drugih področjih poslovanja ustvarili znatne prihranke (DMS, prihranki pri stroških dela, optimizacija poslovnih procesov, avtomatizacija posameznih opravil, …). Za najbolj občutljiv segment malih podjetij so zadržali obstoječe cene, za ostale licence pa so cene rahlo povišali.

V skupni želji, da spremembe čim manj obremenijo poslovanje vašega podjetja, v nadaljevanju predstavljamo posebno ponudbo PANTHEON licenc.

 

POSEBNE UGODNOSTI ZA OBSTOJEČE IN NOVE UPORABNIKE DO 30. 6. 2022

Posebna ponudba PANTHEON licenc pred julijskim dvigom cen velja za dokup novih licenc oz. pri menjavi licenčnega modela.

  • Nakupi licenc od 26. 5. - 17. 6. 2022        10% popusta
  • Nakupi licenc od 18. 6. - 30. 6. 2022        5% popusta

 

POSEBNA UGODNOST ZA PANTHEON GOSTOVANJE ZA OBSTOJEČE IN NOVE UPORABNIKE DO 30. 6. 2022

Za vsako dodatno aktivirano PANTHEON licenco v načinu gostovanja od 26. 5. – 30. 6. 2022 velja 1 mesec brezplačne uporabe. Po tem obdobju pa veljajo nove cene.

  • PANTHEON Gostovanje od 26. 5. - 30. 6. 2022           1 mesec brezplačno

 

Dvig cen bo opazen na računu za julij, ki ga boste prejeli v začetku meseca avgusta. Nove cene si lahko ogledate v pripetem ceniku.

Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu ccc@stroka.si ali telefonski številki 02 88 79 780.

Documents to download

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.