Storitve digitalnega tiska - predpraznična akcija promocijskih daril

Storitve digitalnega tiska - predpraznična akcija promocijskih daril

Se ne želite znajti v situaciji, ko v zadnjih trenutkih pred prazniki panično iščete promocijska darila za partnerje, stranke ali zaposlene? Ker vam tega niti približno ne privoščimo, smo v našem oddelku za digitalni tisk za vas pripravili posebno praznično ponudbo!

Zbrali smo potiskane izdelke, ki jih po naših izkušnjah podjetja najpogosteje podarjajo v sklopu prazničnih daril, in jih združili v paketih STANDARD, PRO in ULTRA PRO.

Vse izdelke potiskamo v skladu z vašimi željami in celostno grafično podobo vašega podjetja. Več o tem, kaj vključujejo izbrani paketi, preverite na spodnji fotografiji.

To pa še ni vse!

Na podlagi vaših idej vam lahko pripravimo tudi druga promocijska darila, ki bodo odsevala vrednote vašega podjetja, hkrati pa si jih bodo prejemniki zapomnili za zmeraj. Prav tako poskrbimo za izpostavitev na večjih površinah – jumbo plakatih, reklamnih tablah, avtografikah, roll-up stojalih in še celi vrsti oblik.

 

Več o storitvah digitalnega tiska »

 

Za naročila in vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo v zasebnem sporočilu, na telefonski številki 070 720 066 ali e-naslovu ccc@stroka.si.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.