Stroka produkt d.o.o. je Microsoftov partner leta v Sloveniji

Stroka produkt d.o.o. - Microsoft partner leta 2013

Microsoft je predstavil zmagovalce in finaliste svetovnega izbora najboljših partnerjev 2013 Microsoft Partner of the Year Awards. Stroka produkt d.o.o. bo prejela priznanje za najboljšega Microsoftovega partnerja v Sloveniji. 

S priznanji Partner of the Year Awards Microsoft vsako leto počasti najboljše partnerje, ki izstopajo po poslovni odličnosti, inovativnih  projektih in uspešnem sodelovanju z Microsoftovimi strokovnjaki. Podelitev priznanja bo na svetovni partnerski konferenci 2013 Microsoft Worldwide Partner Conference, ki bo potekala med 7. in 11. julijem v ameriškem Houstonu. Konference se bo udeležil direktor Sandi Markon, v okviru katere se bo udeležil kosila s Stevom Ballmerjem, izvršnim direktorjem Microsofta, in se sestal z Jonom Roskillom, direktorjem svetovnega Microsoft partnerskega kanala. 
 
»Priznanje za partnerja leta nam veliko pomeni, saj dodatno potrjuje, da Microsoft ceni naš trud, energijo in inovativni pristop, ki našim strankam že vrsto let omogoča stalen razvoj poslovanja in maksimalni izkoristek vlaganj v informacijske sisteme. Partnerstvo z Microsoftom je za nas ključnega strateškega pomena in nam omogoča jasen pogled v prihodnost,« je povedal Sandi Markon, direktor podjetja Stroka Produkt d.o.o.. »Že od ustanovitve tesno sodelujemo z Microsoftom, saj verjamemo, da razvija tehnologije, ki nam na trgu zagotavljajo ključne konkurenčne prednosti. Hkrati veliko stavimo na računalništvo v oblaku in ponudbo Office 365, ki je tudi temelj naših poslovnih informacijskih storitev Solutions 365. Microsoftovo priznanje je tako odlična popotnica našim prizadevanjem, da v naslednjih letih s storitvami Solutions 365 pomagamo več kot 7000 uporabnikom.«
 
V manj kot enem letu nam je uspelo uvesti storitve Office 365 za več kot 400 uporabnikov, naši cilji za letošnje leto pa so še bolj ambiciozni. Naša vizija je, da postanemo vodilni partner za Microsoftove tehnologije v oblaku v Sloveniji in regiji ter da vzpostavimo slovenski center za računalništvo v oblaku.
 
Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.