Vpeljava orodja Microsoft Teams v proizvodno podjetje CNC P&K — PUŠNIK d.o.o.

Vpeljava orodja Microsoft Teams v proizvodno podjetje CNC P&K — PUŠNIK d.o.o.

Študija primera: Komunikacija in sodelovanje: temelja uspešne proizvodnje
Naročnik rešitve: CNC P&K – PUŠNIK d.o.o.
Leto vpeljave: 2018
Rešitev: Microsoft Teams

Podjetje in izzivi

Za podjetjem CNC P&K — PUŠNIK je družba za obdelavo kovin, ki je bila ustanovljena leta 1976 leta in zaposluje 260 delavcev. Njihova želja je bi izboljšati komunikacijo med izmenami v proizvodnji (predaja dela in odgovornosti med izmenami), olajšati predajo dela med izmenami in okrepiti pretok informacij med proizvodnjo in ostalimi službami.

Skupaj s predstavniki Skupine stroka.si, s katero sodelujejo že šestnajst let, so izbrali orodje za skupinsko komunikacijo, Microsoft Teams. MS Teams je središče za skupinsko delo v storitvi Office 365, ki ob aplikacijah storitve Office 365 omogoča tudi uporabo zunanjih orodij na enem mestu.

Hitra implementacija in izobraževanje zaposlenih

Že na prvem sestanku so natančno uskladili zahteve predstavnikov CNC P&K — PUŠNIK in takoj so se lotili implementacije. Sledilo je še izobraževanje zaposlenih, ki rešitev uporabljajo pri svojem delu.

 

Želim prebrati celotno študijo primera vpeljave rešitve MS Teams v proizvodnjo

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.