Zaključuje se 2. dan NT konference

Zaključuje se 2. dan NT konference

V Portorožu se je danes zaključil drugi dan NT konference, ki je na obalo privabila okoli 1600 strokovnjakov iz Slovenije in tujine. Osrednji temi konference sta zagotovo oblačna platforma Azure in prihajajoči operacijski sistem Windows 10, kateremu je v uvodnem predavanju namenil največ pozornosti tudi letošnji gost Mark Minasi

Generalni direktor Microsoft Slovenija, Robert Trnovec, je v otvoritvenem nagovoru spregovoril predvsem o vplivu sodobne tehnologije na produktivnost posameznika, ki bo po njegovih besedah napredovala do t. i. družbene produktivnosti, ko bo sodelovanje znotraj in med organizacijami še bolj samoumevno kot danes. 

Tudi za Skupino stroka.si se dan zaključuje več kot uspešno. Skoraj prepolna dvorana je več kot očiten dokaz, da so oblačne rešitve za podporo poslovanja izjemno vroča tema med poslovneži. Številni slušatelji so takoj po uradni otvoritvi NT konference lahko prisluhnili Roku Sobiechu in Tomaž Aplincu na predavanju z naslovom »Microsoftove oblačne storitve – vrhunska podpora poslovanju.« 

Tudi odziv na skupni stojnici z družbo Si.mobil priča velikemu zanimanju poslovnega okolja za učinkovitejšo izrabo IT orodij. Obiskovalcem je na voljo predstavitev celovitih mobilnih rešitev, ki jih poslovnim uporabnikom ponuja Si.mobil v sodelovanju s Skupino stroka.si. 

Jutri, v sredo je na sporedu sklepni del letošnje konference, Poslovno srečanje, katerega se bo udeležil tudi direktor Skupine stroka.si, Marcel Škerjanc. 

V kolikor vas pot še ni zanesla v Portorož, vabljeni da nas obiščete ali pa nam preprosto pustite sporočilo preko spodnje povezave.

Več informacij o rešitvah za podporo poslovanja  »

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.