Že drugo leto zapored prejemniki zlatega priznanja za najboljše inovacije na Koroškem

Že drugo leto zapored prejemniki zlatega priznanja za najboljše inovacije na Koroškem

GZS Koroška gospodarska zbornica je v sredo, 29. septembra 2021, podelila nagrade najboljšim inovacijam v koroški regiji za leto 2021. Z veseljem sporočamo, da smo za našo rešitev PracticeMED, s katero želimo opolnomočiti vodstvo zdravstvenih zavodov in vodje oddelkov ter pomagati omiliti izzive s prezasedenostjo in preobremenjenostjo strokovnega osebja, prejeli zlato priznanje.

PracticeMED: sodobna tehnologija za pomoč zdravstvenim zavodom

V imenu Skupine stroka.si je nagrado prevzel naš direktor in lastnik, Sandi Markon, ki je več o sami rešitvi povedal v kratkem predstavitvenem videoposnetku.

PracticeMED je analitično podprta platforma za podporo in upravljanje virov v zdravstvenih zavodih, ki s pomočjo informacijske tehnologije:
- pripomore k boljšemu upravljanju in načrtovanju aktivnosti strokovnega osebja ter ostalih virov (delovišča, operacijske sobe, ambulante);
- poskrbi za učinkovito podporo procesa celovite obravnave pacienta in njegove varnosti ter kakovosti oskrbe;
- nudi takojšen vpogled v poslovanje zdravstvenih zavodov in omogoča hitro ukrepanje v primeru morebitnih odstopanj.

Platforma zajema štiri področja organizacije dela v oddelkih zdravstvenih zavodov, in sicer načrtovanje aktivnosti, podporo vsakodnevnim procesom dela na podlagi priprave razporedov, predajo službe in prenos informacij med strokovnjaki ter analitični sistem za podporo odločanju.

Ponovitev uspeha iz lanskega leta

Na ta način smo ponovili uspeh iz lanskega leta, ko si je zlato priznanje prislužila naša platforma FARSIGHT. To smo razvili z namenom, da zaposlenim v organizacijah, ki se soočajo z izzivi terenskega dela (civilna zaščita, zdravstveni in komunalni delavci, reševalci …), omogočimo optimalno delovno uspešnost na terenu.

Več utrinkov iz letošnje podelitve najdete v spodnji galeriji

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.