[ZNANJE] Naše znanje utrjujemo z udeležbo na konferencah

V Skupini stroka.si se zavedamo pomena nenehnega izobraževanja, zato redno sledimo novostim, nadgrajujemo obstoječe znanje in pridobivamo nove kompetence. V preteklem mesecu smo se tako udeležili kar dveh konferenc.


9. Pantheon konferenca

9. novembra 2015 je v Ljubljani potekala 9. Pantheon konferenca z naslovom »Učinkovitost, mobilnost in prelomne spremembe«, na kateri so strokovnjaki iz različnih področij predstavili najboljše rešitve za optimizacijo poslovanja med katerimi sta izpostavljeni dve novosti:

  1. Premierno so predstavili nov programski paket Pantheon, ki je sedaj že pripravljen na davčne blagajne.
  2. Pantheon postaja mobilen. V okviru tega so sedaj na voljo Mobilni Pantheon, Pantheon mobilna blagajna in Pantheon mobilni potni nalogi.

Konferenca SharePoint dnevi

Prav tako smo se udeležili že 6. konference SharePoint dnevi v Termah Zreče, ki se je odvijala od 17. do 18. novembra 2015. Na konferenci, ki predstavlja enega najpomembnejših dogodkov na temo Microsoft SharePoint-a v Sloveniji, so predavali svetovno znani strokovnjaki ter podali koristne napotke za učinkovito delo z Microsoftovo platformo SharePoint.

Poleg številnih predavanj za SharePoint administratorje, razvijalce, urednike in vodstvene kadre, je bilo nekaj vsebin namenjenih tudi sistemskim administratorjem Exchange in poslovni inteligenci – BI.

Ker želimo to znanje približati tudi vam (IT ljudem), vas vabimo, da spoznate orodja za podporo poslovnega odločanja tudi vi. Pridružite se nam na brezplačnem izobraževanju za podjetnike, ki bo potekalo 10. decembra v NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani.

DA, želim si nadgraditi svoje znanje na brezplačnem izobraževanju

 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.