[ZNANJE] Skupina stroka.si se pridružuje izbrani ekipi Microsoft P-Seller strokovnjakov (P-TSP)

[ZNANJE] Skupina stroka.si se pridružuje izbrani ekipi Microsoft P-Seller strokovnjakov (P-TSP)

Microsoft Slovenija je v letošnjem poletju prepoznal znanje in izkušnje v treh strokovnjakih Skupine stroka.si ter jih vpoklical v poseben program, imenovan Microsoft P-Seller (P-TSP)

P-Seller je s strani Microsofta certificiran strokovnjak, ki ima na voljo neposreden dostop do Microsoftovih internih virov in posebnih izobraževanj (podobno kot Microsoftovi zaposleni), kar jim omogoča še poglobljeno in učinkovitejšo podporo uporabnikom Microsoftovih rešitev. P-Seller tesno sodeluje z Microsoftovimi ekipami, ima tudi Microsoftov e-naslov, z njimi sodeluje pri implementacijah specifičnih rešitev v segmentu srednje velikih in velikih organizacij. 

Skupina stroka.si in Microsoft sta tako bogatejša za tri vrhunske strokovnjake na produktnih področjih Azure, Office 365 in Power BI.

V mesecu oktobru so se P-Seller-ji že udeležili prvega srečanja Microsoft P-Seller-jev na Cipru,  ter tako pridobili prve mednarodne izkušnje iz omenjenega programa. 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.