Ob sebi potrebujemo visoko usposobljene strateške partnerje, ki razumejo naša prizadevanja. Eden od njih je tudi Skupina stroka.si

"Smo vodilni ponudnik čistih prostorov v Sloveniji in pomemben dobavitelj največjim farmacevtskim podjetjem v Evropi.

Ponujamo izdelke in storitve najvišje kakovosti in ter z veliko mero inovativnosti, razvojne usmerjenosti in tehnične odličnosti zagotavljamo zadovoljstvo naših strank.

Za dosego takšnih rezultatov potrebujemo ob sebi visoko usposobljene strateške partnerje, ki razumejo naša prizadevanja.

Eden od njih je tudi Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o., ki nam zagotavlja celovito podporo tako pri poslovnem kot tudi pri infrastrukturnem vzdrževanju informacijskega sistema, vključno s postopno uvedbo najsodobnejših tehnologij za podporo poslovanja – t.i. »cloud rešitve«."

 

Jernej Zupančič, direktor podjetja Cleangrad d.o.o.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.