Skupina stroka.si ponovno z zlatom za inovacije in uvrstitvijo na nacionalni nivo

Skupina stroka.si ponovno z zlatom za inovacije in uvrstitvijo na nacionalni nivo

V Skupini stroka.si smo še enkrat dokazali svojo inovativno moč. Na slovesni podelitvi nagrad za inovacije, ki jo je organizirala Gospodarska zbornica koroške regije, smo danes, 5. junija 2024, prejeli zlato priznanje za našo rešitev DigiAM. Gre za že tretje najvišje priznanje za inovativnost na regionalnem izboru, kar dodatno potrjuje našo zavezanost k napredku in odličnosti.

DigiAM: Napredna rešitev za hibridno aditivno proizvodnjo

DigiAM je kompleksen informacijski sistem, ki predstavlja velik korak naprej v svetu 3D/aditivne proizvodnje kovin. Ta inovativna rešitev združuje napredne tehnologije, kot so internet stvari (IoT), umetna inteligenca (AI) in shranjevanje podatkov v oblaku, da bi proizvajalcem omogočila boljši nadzor nad proizvodnim procesom, zgodnje odkrivanje napak in izboljšanje kakovosti izdelkov.

Ključne prednosti DigiAM:

  • Sledenje izdelkom v realnem času: DigiAM omogoča natančno spremljanje vsakega izdelka skozi celoten proizvodni proces, od priprave do končne obdelave.
  • Zgodnje odkrivanje napak: s pomočjo senzorjev in umetne inteligence DigiAM zaznava morebitne nepravilnosti v proizvodnem procesu, kot je oksidacija, in omogoča hitro ukrepanje.
  • Predikcija uspešnosti gradnje: DigiAM uporablja AI za analizo podatkov in napovedovanje morebitnih težav ali odstopanj v proizvodnem procesu.
  • Dolgoročno shranjevanje podatkov: podatki se varno shranjujejo v oblaku ali lokalni infrastrukturi, kar zagotavlja njihovo razpoložljivost in sledljivost.

DigiAM za boljšo prihodnost proizvodnje

DigiAM predstavlja pomemben korak naprej v svetu aditivne proizvodnje. S svojo sposobnostjo spremljanja in optimizacije proizvodnega procesa pomaga podjetjem izboljšati kakovost izdelkov, zmanjšati stroške in povečati konkurenčnost. Ponosni smo na našo ekipo, ki je s svojo ustvarjalnostjo, predanostjo in strokovnim znanjem uspela razviti rešitev, ki postavlja nove standarde v industriji aditivne proizvodnje.

Prejem zlatega priznanja za inovacijo DigiAM nam daje nov zagon in potrjuje, da smo na pravi poti. S tem dosežkom želimo spodbuditi tudi druge k nenehnemu iskanju novih rešitev in inovacij, ki bodo pripomogle k razvoju ter napredku naše skupnosti.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.