[WEBINAR - 25. maj 2017] Naj izpad informacijskih tehnologij ne pomeni konca poslovanja

[WEBINAR - 25. maj 2017] Naj izpad informacijskih tehnologij ne pomeni konca poslovanja

Katastrofalni izpad računalniških sistemov lahko pomeni konec poslovanja za podjetja, ki nimajo urejene rezervne lokacije ali varnostnega kopiranja. Ker pa je vpeljava teh tehnologij in postopkov lahko draga in zahtevna, priporočamo Azure Site Recovery.

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja na zahtevo (On demand).

Podrobneje vam bomo predstavili poslovne in tehnične razloge ter možne prihranke, ki jih dobite v primeru, da se odločite za Azure Site Recovery namesto za tradicionalne rešitve na tem področju. Na konkretnem primeru vam bomo predstavili vpeljavo oblačne storitve v podjetju Stroj d.o.o in razloge zakaj se je podjetje odločilo za omenjeno rešitev ter tehnične izzive, ki so jih pri tem imeli.

Svetujemo vam, da se spletnega izobraževanja udeležite, ker:

  • si ne morete privoščiti, da bi vam zaradi tehnologije podjetje ali proizvodnja ustavila za več ur ali še slabše, več dni,
  • so podatki in informacije podjetja največje bogastvo podjetja,
  • boste na konkretnem primeru iz prakse spoznali prednosti rešitve in
  • vas bomo v naprej opozorili na trike in pasti pri uvedbi.

 

Še vedno oklevate?

Spoznali boste tudi, da storitev poskrbi za replikacijo podatkov in strežnikov na vaši lokaciji v oblak ali na rezervno lokacijo. Prednosti tovrstnega pristopa so številne:

  • Samodejna in cenovno prilagodljiva rešitev za replikacijo podatkov
  • Hitra vpeljava in prilagodljivost glede uporabe
  • Usklajena ponovna vzpostavitev storitev v primeru katastrofe za nemoteno nadaljevanje dela

O predavatelju:

Image
Uroš Zalesnik ima več kot 10 let izkušenj na področju informacijske tehnologije. Zadnji dve leti je zaposlen v Skupini stroka.si, kjer se ukvarja z načrtovanjem, implementacijo in vzdrževanjem IT-okolij v različnih organizacijah.  Prav tako se ukvarja s projekti načrtovanja prenove IT sistemov v srednje velikih podjetjih in skrbi za njihovo uspešno izvedbo. Je strokovnjak za vpeljavo najnovejših Microsoftovih tehnologij, kar vključuje implementacijo Office 365 in Azure tehnologij.

 

 

Ne omahujte in se udeležite spletnega treninga in spoznali boste, kako lahko z uvedbo prave tehnologije veliko prihranite ter se znebite nekaterih izzivov, ki so povezani z varnostjo. Za pridobitev povezave na spletno izobraževanje, nam pišite na naslov: ccc@stroka.si.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.