[BREZPLAČNI WEBINAR - 29. 11. 2017] Kako izvajati sodobne sestanke prek spleta z Office 365?

[BREZPLAČNI WEBINAR - 29. 11. 2017] Kako izvajati sodobne sestanke prek spleta z Office 365?

Se vam zdi, da so vaši sestanki neučinkoviti in vam ne omogočajo uspešno sodelovanje in razreševanje težav? 

Se vam dogaja, da porabite veliko dragocenega časa in denarja za vožnjo iz ene lokacije sestanka na drugo? 

Velikokrat je smiselno, da svoj čas optimalno izkoristimo in sestanke organiziramo preko spleta, s sodobnimi orodji za lažje sodelovanje in povezovanje.

Vabimo vas na spletni seminar o sodobnih sestankih, na katerem se boste seznanili z modernimi načini organiziranja in vodenja sestankov, ki jih je lahko deležno vaše podjetje: 

 

Image
Izvedba sestankov vsepovsod.

Skupna raba datotek in zaslona, klepet, izmenjava idej na tabli in sprotno soustvarjanje dokumentov.  

Izvedba manjših sestankov ali obsežnih oddaj ter snemanje – tako lahko dogajanje spremljajo tudi osebe, ki se niso utegnile udeležiti sestanka. 

 

Preverite, kako poteka sodoben sestanek in se nam pridružite na brezplačnem spletnem izobraževanju, ki bo vsredo, 29. novembra 2017 ob 11:00 uri. 

 

Prijavljam se na spletno izobraževanje »

 

Če se spletnega seminarja ne morete udeležiti v živo, se vseeno prijavite in poslali vam bomo posnetek.

Spoznajte predavatelja

 

Image
Gregor Matavž je eden prvih certificiranih Microsoft Office 365 Sales Expert-ov v Sloveniji, specializiran za področje produktivnosti na delovnem mestu. Pri prehodu na Microsoft Office 365 je svetoval več kot 100 malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji. V Skupini stroka.si že šest let vodi prodajno skupino, katera podjetjem svetuje, kako povečati produktivnost zaposlenih na račun boljše izrabe Microsoftovih oblačnih orodij. 

 
Prodajni team Skupine stroka.si vse Microsoftove najnovejše produkte v okviru oblačnih storitev Microsoft Office 365 najprej preizkusi v lastnem poslovnem okolju. Na ta način zelo podrobno spozna prednosti in delovanje samih orodij ter tako lažje in kvalitetnejše svetuje svojim strankam. 

 

Več informacij in prijava na spletno izobraževanje »

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.