[BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE] Digitalna orodja za komunikacijo

[BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE] Digitalna orodja za komunikacijo
Vabimo vas na BREZPLAČNO izobraževanje na temo Digitalna orodja za komunikacijo, ki ga pripravljamo skupaj z Marenberškim Mladinskim Lokalnim svetom. Izobraževanje bo sestavljeno iz predavanj, kjer boste osvojili osnove digitalne komunikacije in spoznali orodja, ki se pri tem uporabljajo. Teoretičnemu delu bodo sledile delavnice, kjer boste lahko teoretično znanje preizkusili v praksi. 

Izobraževanje bo obsegalo pet šolskih ur in ga bomo izvedli v dveh terminih: 

  • petek, 9. 11. 2018, ob 17:00 in 
  • petek, 16. 11. 2018, ob 17:00. 

Izobraževanje bosta izvedla strokovnjaka za področje digitalnega marketinga in prodaje Skupine stroka.si - Mateja Rihter in Gregor Matavž  in bo potekalo v prostorih Skupine stroka.si na Koroški cesti 61a v Radljah ob Dravi. 

Prijave zbiramo do četrtka, 8. 11. 2018 na povezavi TUKAJ

Izobraževanja se lahko udeleži največ 20 oseb. V kolikor bodo vsa mesta zapolnjena, imajo prednost mladi med 15. in 29. letom starosti.

VABLJENI!

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.