[Feel the Future - 19. - 21. 10. 2017] Obiščite nas na 1. sejmu inovativnih digitalnih rešitev

[Feel the Future -  19. - 21. 10. 2017] Obiščite nas na 1. sejmu inovativnih digitalnih rešitev

Po skoraj poldrugem desetletju bo v Celju zaživel novi sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, ki predstavlja nadgradnjo sejma informacijskih tehnologij. V Skupini stroka.si vam bomo v sklopu sejma prikazali delovanje rešitev, ki pomagajo podjetjem vstopiti na pot digitalne preobrazbe in se predstavili v sklopu tem - vzpostavitev pametnega poslovanja in pametnih delovnih mest v podjetjih.


Rešitve za digitalizacijo poslovnih procesov in vzpostavitev sodobnega delovnega mesta - Office 365, Solutions 365, Microsoft Teams

Na realnem poslovnem primeru vam bomo predstavili rešitve v oblaku za lažje in učinkovitejše delo zaposlenih - Solutions 365, s katerimi smo podprli celotno verigo poslovnih procesov v podjetjih: upravljanje odnosov s strankami (SharePoint CRM, SP Urejena baza strank, SP Ponudbe), vodenje projektov (SharePoint Projekti), servisiranje strank (SharePoint HelpDesk), interno komunikacijo in interno poslovno dokumentacijo (SharePoint vstopna točka), vodenje internih sestankov (SharePoint sestanki, eSeje). 

Dodatno vam bomo predstavili rešitve za lažje sodelovanje in povezovanje med zaposlenimi in skupinami – Microsoft Teams. Gre za delovni prostor, ki skupinam zaposlenih omogoča učinkovito organizacijo dela z uporabo že znanih, obstoječih orodij prek enega, centralnega okolja.  

Spoznali boste tudi paketne rešitve, ki so prilagojene različnim potrebam strank v podjetju na področju poslovne analitike in poslovnega odločanja. Imenujemo jih BI.Solutions 365, ki lahko zaposlenim, odgovornim za različna področja dela, od financ, kadrovske, marketinga, prodaje … omogočajo uspešno spremljanje učinkovitosti dela posameznega področja ter vodilnim v podjetju omogočajo suvereno in hitro odločanje. 


Digitalna transformacija podjetja s pomočjo mešane resničnosti - združitev realnih in virtualnih svetov v praksi

Ker smo inovativni in hitri ter učinkoviti pri vpeljavi sodobnih informacijskih tehnologij v poslovna okolja, vam bomo na sejmu predstavili, kako si lahko s pomočjo mešane resničnosti (mixed reality) zagotovite učinkovit način učenja v organizaciji, boljši prenos znanja, ponovljivost učnih prikazov in poskrbite za še boljšo usposobljenost zaposlenih za delo preden vstopijo v novo delovno okolje.

S tem je podajanje znanja učinkovitejše, bolj vizualno privlačno in otipljivo ter varno. Govorimo o uporabi mešane resničnosti in združitvi realnih in virtualnih svetov za ustvarjanje novih okolij in vizualizacij, kjer fizični in digitalni objekti soobstajajo in omogočajo interakcijo v realnem času.  

Predstavljena pa bo tudi celostna rešitev, ki zagotavlja samodejno spremljanje (monitoring) opreme in delovnega okolja v realnem času ter omogoča predikcijo vzdrževanja (Internet of Things – IoT).  

Poiščite nas na sejmu Feel The Future, hala L, razstavni prostor št. 9. 

Več informacij o sejmu Feel the Future »


Ne spreglejte

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.