[IT LJUDEM] Sproščen zaključek tehnološko intenzivnega poletja Skupine stroka.si

[IT LJUDEM] Sproščen zaključek tehnološko intenzivnega poletja Skupine stroka.si
V Skupini stroka.si smo zadnji avgustovski petek izkoristili za prijetno druženje med zaposlenimi, izmenjavo poletnih vtisov in nabiranje prepotrebne energije za delovno jesen. Tradicionalni zabavni poletni dogodek Skupine stroka.si, ki ga imenujemo »stroka.si OFFline«, smo letos organizirali v kraju Libeliče ob slovensko-avstrijski meji, kjer smo poskrbeli za res prijetno vzdušje. Sproščeno smo tako zaključili poletje, ki pa je bilo kljub dopustom za naše podjetje zelo aktivno.  

Z dijaki v poletje, inovativno čez poletje 

Začetek poletja je zaznamovalo aktivno zaključevanje projektov in dogovorov s kupci. Manjkalo pa ni niti izobraževalnih aktivnosti. V začetku junija smo na praksi gostili pet dijakov iz Srednje šole za oblikovanje in Šolskega centra Ravne na Koroškem. Uspešno sodelovanje z izobraževalnimi ustanovami poteka že kar nekaj časa, saj se zavedamo, kako zelo pomembno je mladim ponuditi možnost opravljanja obvezne prakse in s tem pridobivanja prvih strokovnih delovnih izkušenj, na katerih bodo lahko gradili svojo nadaljnjo poslovno pot. 

Pot našega podjetja v najbolj poletnih mesecih pa sta zaznamovala predvsem dva razvojno močna projekta, ki nas in naše stranke postavljata na zemljevid najbolj inovativnih in tehnološko naprednih podjetij. V okviru prvega postavljamo nove poslovne koncepte z vključevanjem umetne inteligence, IoT scenarijev in ML (Machine Learning). V okviru drugega razvijamo nove konkurenčne prednosti za stranko s pomočjo najnaprednejše svetovne tehnologije - očal Microsoft HoloLens.  

Polni energije, novih vtisov in dobre volje se sedaj podajamo v jesen in v nove inovativne zgodbe, ki bodo našim strankam pomagale dosegati še boljše poslovne rezultate z uporabo najnovejše svetovne tehnologije.

 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.