Microsoftova nagrada za izjemne dosežke v preteklem poslovnem letu

Microsoftova nagrada za izjemne dosežke v preteklem poslovnem letu

Na Microsoftovem srečanju partnerjev, ki se je odvilo 9. septembra 2015, je Skupina stroka.si bila prepoznana kot eden od najuspešnejših partnerjev v mreži. Prejeli smo Microsoftovo nagrado za izjemne dosežke v preteklem poslovnem letu na področju oblačnih storitev, in sicer za prodajo največje količine izrabe Azure platforme v Sloveniji.

Image
Z Microsoftovimi rešitvami v oblaku ter našim znanjem strankam pomagamo pri transformaciji oz. digitalizaciji poslovanja in s tem omogočamo večjo učinkovitost njihovega poslovanja.

Pri tem ne velja zanemariti ekipe strokovnjakov z najrazličnejših področij dela (na fotografiji), ki vsakodnevno razvijajo nove rešitve in si vedno znova zastavljajo nove izzive.

Poleg Skupine stroka.si so nagrade prejele tudi družbe Comparex, Si.mobil ter S&T Slovenija. Čestitke ostalim nagrajencem.

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.