Obvestilo: Preverjanje konektor licenc se začenja z 10.4.2015

Obvestilo: Preverjanje konektor licenc se začenja z 10.4.2015
Datalab s 1.4.2015 v svoje poslovanje uvaja nove licenčne pogoje za vse uporabnike, ki poleg Pantheon programske opreme uporabljajo še dodatne, zunanje (vertikalne) rešitve.

Obveščamo vas, da bo z izdajo patch-a z dnem 10.4.2015 preverjanje glede konektor licenc v Pantheon sistemu že delovalo, konektor licence pa bodo obvezne. V kolikor konektor licenc ne boste imeli, bo PANTHEON prenehal delovati, dokler se ta konekcija ne vzpostavi. V prvem mesecu se vam bo ob priklopu na bazo izpisalo obvestilo, da je zaznan »zunanji« priklop na bazo in da imate 1 mesec časa, da si priskrbite konektor licenco.


V kolikor želite dodatno informacije in pomoč pomoč nas pokličite na telefon 02 88 79 780 oz. nam pustite sporočilo preko spodnjega obrazca.

Želim dodatne informacije o Konektor licencah »

Samo še dober teden 99% popust ob prednaročilu! 

Konektor licence bodo do 1.4 na voljo po izjemno ugodni ceni 2,19 € + osveževanje*, zato pohitite in si zagotovite ugodnost ob prednaročilu. (Redna cena konketor licence 219,80 €+ osveževanje*) 

*Navedene cene so brez DDV.

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.