Obvestilo: Ukinitev podpore za MSSQL 2005

Sporočamo vam, da Datalab s 1.1.2015 ukinja podporo za MSSQL2005, saj je bila iz strani Microsofta izdana že verzija MSSQL 2014, ki prinaša izboljšave in nove funkcionalnosti, ki jim je potrebno v razvoju slediti.

To pomeni, da po 1.1.2015 nadgradnje Pantheona na različicah MSSQL2005 ne bodo več podprte - Pantheona ne boste morali več nadgraditi. Iz tega razloga vam priporočamo nadgradnjo MSSQL2005 na novejšo platformo že pred omenjenim datumom.

Za več informacij o postopku nadgradnje Datalab Pantheon se prosimo obrnite na naš Customer Care Center na telefonsko številko 02 88 79 780 oz. e-pošti ccc@stroka.si, ali nam pustite sporočilo preko obrazca na desni.

Hvala za razumevanje
Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.