[PARTNERSKO SODELOVANJE] Celovita ponudba do strank in dolgoročna partnerstva

[PARTNERSKO SODELOVANJE] Celovita ponudba do strank in dolgoročna partnerstva
Podjetje Fridro d.o.o. je eno celovitejših in uspešnejših podjetij na področju prodaje orodij za obdelavo kovin, merilnih orodij, zaščitnih sredstev, izdelkov za zaščito okolja in opreme delavnic. Od ustanovitve leta 1991 si prizadevajo s strankami, ki so proizvodna podjetja in delavnice, graditi dolgoročna sodelovanja in partnerstva. Zaposlujejo 40 ljudi, kvalitetno ponudbo in visoko kakovostne storitve ponujajo po celotni Sloveniji in v državah bivše Jugoslavije, prav tako imajo hčerinsko podjetje v Srbiji. 

Skrb za celovito upravljanje svojega poslovnega in IT-okolja so zaupali strokovnjakom Skupine stroka.si. Pomagamo jim s svetovanjem in izvedbo projektov na področju poslovno informacijskega sistema Pantheon, na področju optimizacije poslovnih procesov, pri rešitvah za boljše spremljanje poslovanja in lažje poslovno odločanje ter pri vpeljavi rešitev za učinkovitejše delo zaposlenih.  

 

Image
»V podjetju Fridro nudimo svojim strankam celovite rešitve na področju orodij za obdelavo kovin, merilnih orodij, zaščitnih sredstev, izdelkov za zaščito okolja in opreme delavnic. Nenehno si prizadevamo biti korak pred konkurenco v inovativnosti ponudbe. Skrb za celovito upravljanje in vzdrževanje poslovnega in IT-okolja smo  prepustili izkušenim strokovnjakom Skupine stroka.si,« je ob tej priložnosti povedal Thomas Mori, direktor podjetja Fridro d.o.o.


 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.