[PARTNERSKO SODELOVANJE] Inovativni pogled v svet

[PARTNERSKO SODELOVANJE] Inovativni pogled v svet
Podjetja, ki so že na začetku svojega delovanja prepoznala prednost vpeljave sodobnih informacijskih in poslovnih rešitev v svoje poslovno okolje, se lažje odzivajo na želje svojih kupcev in sledijo spremembam tržišča. 

Tokrat izpostavljamo odlično in dolgoletno sodelovanje s podjetjem Remoplast d.o.o., ki nam je zaupalo v upravljanje in vzdrževanje svoje celotno IT-okolje. Opremljeni so z najnovejšo in najsodobnejšo strojno in programsko opremo ter rešitvami v oblaku za še boljše in učinkovitejše delo zaposlenih.

»Remoplast d.o.o. iz Radelj ob Dravi smo podjetje za proizvodnjo, prodajo in vgradnjo PVC oken, vrat, senčil, aluminijastih oken, zimskih vrtov in steklenih fasad. Smo tehnološko napredno podjetje, ki lahko ob podpori sodobne programske opreme, svojim kupcem ponudi celovito storitev. Avtomatizirane in računalniško vodene proizvodne linije zagotavljajo najvišjo kakovost naših izdelkov. Skrb za naše informacijsko okolje smo že pred več kot 20 leti zaupali Skupini stroka.si, s katero sodelujemo tudi na področju vpeljave rešitev za lažje in učinkovitejše delo zaposlenih (Office 365, SharePoint), na področju rešitev za vizualno privlačnejši pregled nad posameznimi področji dela (Power BI) in na področju spleta.« je povedal Slavko Mori, tehnični direktor v podjetju Remoplast d.o.o.

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.