[PARTNERSKO SODELOVANJE] Reševanje najzahtevnejših izzivov na področju čiščenja s sodobnimi IT rešitvami

[PARTNERSKO SODELOVANJE] Reševanje najzahtevnejših izzivov na področju čiščenja s sodobnimi IT rešitvami

Transformacija podjetij v digitalno zahteva dobro poznavanje podjetja in terja od vodstva poglobljeni razmislek. Poteka v več smereh. Dva najpomembnejša cilja transformacije sta vsekakor vzpostavitev še boljšega sodelovanja s strankami in partnerji ter pred tem spremembo poslovnega modela podjetja vključno z optimizacijo poslovnih procesov v podjetju.

Podjetje Makom je razvojno usmerjeno podjetje, ki zagotavlja kvaliteto produktov in storitev ter na prvo mesto postavlja odličen odnos do svojih strank. Zavedajo se, da je nenehen razvoj podjetja mogoč tudi z uporabo pravih orodij, ki bodo še bolj avtomatizirala odnose z deležniki, pohitrila in olajšala procese znotraj podjetja in s tem optimizirala čas dela zaposlenih.

V Skupini stroka.si že vrsto let uspešno sodelujemo s podjetjem Makom in si prizadevamo, da bi s sodobnimi poslovnimi in IT rešitvami čim bolj celovito podprli njihovo strateško usmeritev ter jim s tem pomagali dosegati zastavljene poslovne cilje. Temelj sodelovanja so skladnost vrednot naše skupine z vrednotami podjetja Makom. Sodelovanje je odličen primer dobrega partnerskega sodelovanja za doseganje čim boljših rezultatov obeh podjetij na trgu.

Image
Tomaž Sijarto, direktor podjetja Makom je o sodelovanju povedal: “Tako kot v podjetju Makom ponujamo popolne rešitve na področju čiščenja objektov, tako jih Skupina stroka.si ponuja na področju informacijskih tehnologij. Naše stranke so B2B podjetja, ki cenijo kvaliteto produktov, stroškovno učinkovitost, hitro odzivnost in razvojno usmerjenost. Zato pričakujemo, da imajo tudi naši IT partnerji vse omenjene lastnosti. V času digitalne transformacije podjetij je ob sebi zelo pomembno imeti dobrega partnerja, kot je Skupina stroka.si. Z njihovo pomočjo je uporabniška izkušnja naših strank v spletni trgovini www.makom.si prijetnejša. Prav tako pa nam omogočajo, da naš ERP sistem deluje bolj avtomatizirano, kar nam predstavlja velik prihranek pri času.”

Ne spreglejte:

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.