[PARTNERSKO SODELOVANJE] S prenovo spletne strani do še boljših poslovnih rezultatov

[PARTNERSKO SODELOVANJE] S prenovo spletne strani do še boljših poslovnih rezultatov
NIEROS® je svetovni proizvajalec na področju visokokakovostnega inženirstva in proizvodnje nerjavečega jekla, ki svojim strankam zagotavlja popolno storitev in podporo. Prisotni so v prehrambni, farmacevtski, kemični, avtomobilski, transportni, kmetijski, petrokemični in drugih industrijah. 

Svoje poslovanje so začeli so kot majhen lokalni obrat leta 1773 in v več kot 240 let neprekinjenega poslovanja zrasli v globalnega igralca, ki je vedno v skladu s trendi v industriji. Rešitve NIEROS® so prisotne po vsem svetu, na skoraj vseh kontinentih in s predstavniki v več kot 30 državah po vsem svetu

Ekipa spletnih strategov in razvojnih strokovnjakov Skupine stroka.si, ki že več kot 10 let spremlja trende in razume potrebe strank ter se lahko pohvali z več kot 220 uspešno zaključenimi projekti s področja spletnih rešitev, je prenovila njihovo spletno stran www.nieros.com, ki sedaj predstavlja dodaten prodajni kanal podjetja. 

 

O partnerskem sodelovanju z nami je Denise Kramljak, namestnica generalnega direktorja v podjetju Nieros Metal d.o.o., povedala: »Kakovost in tradicija podjetja NIEROS, predvsem naših proizvodov in celovitih rešitev, mora biti predstavljena na primeren način. Svojo strokovnost je Skupina stroka.si upravičila že na prvem skupnem sestanku in tekom sodelovanja še dodatno dokazala, da so vredni zaupanja. Širina znanja, ki jo imajo ter hitra odzivnost, nam je bila v veliko pomoč pri prenovi spletne strani. Partnerjem smo se predstavili v popolnoma novi podobi, ki odseva našo kvaliteto, inovativnost in prikaže širino našega proizvodnega programa. Vsem, ki se odločajo, koga izbrati za IT partnerja, iskreno priporočamo strokovnjake Skupine stroka.si

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.