[PARTNERSKO SODELOVANJE] Tehnološko napredna spletna trgovina, kjer so želje kupca na prvem mestu

[PARTNERSKO SODELOVANJE] Tehnološko napredna spletna trgovina, kjer so želje kupca na prvem mestu
Redkokdaj imamo možnost sodelovati s podjetjem, ki ima že v prvem koraku sodelovanja jasno zastavljen cilj projekta, jasno definirano, kaj želijo s projektom doseči in dobro vedo, kaj je njihova konkurenčna prednost na trgu. Takšno podjetje je podjetje Biro Marker. 

 

Že na prvem sestanku so nas navdušili z jasno postavljeno vizijo, poznavanjem trga in konkurence ter jasno začrtanimi cilji v povezavi s spletom. Želeli so si sodobno in tehnološko napredno spletno trgovino, ki bo omogočala izredno napredno upravljanje prodajne ponudbe v spletu in dodaten prodajni kanal, ki bo (tako kot vsi drugi procesi v podjetju) optimiziran oz. avtomatiziran do te mere, da jim bo omogočal čim bolj učinkovito delo. 

 

Brez podvojenega dela, hitro in učinkovito 

 

Zaradi upravljanja velikega števila različnih naročil, zelo velikega nabora pisarniškega materiala, možnosti prikaza realnih zalog iz skladišča in v izogib ročnega vnašanja in prepisovanje dokumentov, so se že v fazi načrtovanja spletne trgovine odločili za njeno integracijo s programom Pantheon (ERP)

 

Image
»Podjetje Biro Marker je zraslo iz želje, da bi na novo začrtali smernice spletnega nakupovanja pisarniškega materiala na našem trgu. Pri pregledovanju trga pisarniškega materiala smo namreč odkrili, da v Sloveniji pravzaprav nihče ne ponuja uporabniku prijazne nakupovalne izkušnje kljub dejstvu, da pisarniški material pri vsakodnevnih opravilih potrebujejo tako podjetja kot tudi posamezniki. Številne zastarele in neprivlačne spletne strani s pomanjkljivo vsebino samo ponazarjajo kaotično stanje na trgu, ki kupca prepogosto sili v pozicijo, v kateri se nemalokrat upravičeno počuti opeharjenega. 

Ker je vsak preboj težak in ker smo si zadali tehnično kompleksno nalogo, smo si želeli pri izvedbi tega projekta sodelovati s strokovnjaki na področju izdelave spletnih vsebin, natančneje s strokovnjaki za izdelavo tehnično naprednih spletnih trgovin. In našli smo jih v ekipi Skupine stroka.si. 

V procesu postavljanja spletne trgovine nas je ekipa Skupine stroka.si neprestano zalagala s strokovnimi informacijami, ki smo jih primerjali z našim znanjem in poznavanjem trga, kar je posledično pripeljalo do nekaterih zanimivih rešitev, ki kupca v naši spletni trgovini postavljajo na prvo mesto. Spletna trgovina MARKER je spletna trgovina pisarniškega materiala, ki kupcu ponuja širok spekter informacij dosegljivih v realnem času, kar mu omogoča, da sprejme kompetentno odločitev o nakupu. Poleg tega kupca vodimo skozi spletni nakup in ves čas skrbimo za njegovo varnost. 

Prepričani smo, da smo s Skupino stroka.si izdelali spletno trgovino, ki našega kupca postavlja na prvo mesto. In z gotovostjo lahko rečemo, da je Skupina stroka.si trenutno edino podjetje na našem trgu, ki je lahko zadovoljilo naša pričakovanja,"  je o sodelovanju povedal Kerim Vodnik, vodja prodaje v podjetju Biro Marker.

 

Ključno sodelovanje in hiter odziv

 

Podjetju Biro Marker smo postavili stabilno, hitro in odzivno spletno rešitev za enostavno in intuitivno uporabniško izkušnjo - www.marker.si. Zasnovana je na platformi NopCommerce in deluje na tehnologiji .Net. 

Spletna trgovina, prilagojena potrebam in željam podjetja Biro Marker, omogoča: 

  • Odzivni način (nakup tudi preko mobilnika) 
  • Filter po izdelkih Variacije izdelkov 
  • Vedno realno vrednost zaloge v številki za kupca  
  • Personalizirane cene (prilagojene kupcu) 
  • Cene prilagojene na količino 
  • Veliko načinov dostave in plačila (izbira za kupca)

Za uspešnost projekta postavitve spletne trgovine ni dovolj samo izkušena ekipa strokovnjakov, še pomembnejše je aktivno sodelovanje na strani podjetja naročnika spletne trgovine. Projekt od njih zahteva velik vložek časa za pripravo materialov, opisov, fotografij in veliko usklajevanja. Podjetje Biro Marker je bilo skozi celotno trajanje projekta izredno odzivno in ažurno. Enak pristop jim tudi dolgoročno zagotavlja uspešnost spletne trgovine in s tem prodaje pisarniškega materiala. 

 

Zakaj zaupati strokovnjakom Skupine stroka.si?

  • Močna ekipa spletnih strategov in razvojnih strokovnjakov, ki imajo več kot 10 let izkušenj na zahtevnih projektih s področja spleta. 
  • Več kot 280 uspešno zaključenih projektov s področja spletnih rešitev. 
  • Partnerstvo s podjetjem Datalab, nosilcem razvoja programa PANTHEON (ERP).

 

Ne spreglejte:


 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.