[PARTNERSTVO] Postavili nove tehnološke mejnike v projektu MISS Slovenija 2017

[PARTNERSTVO] Postavili nove tehnološke mejnike v projektu MISS Slovenija 2017
S finalnim izborom za MISS Slovenije se je zaključil niz dogodkov in aktivnosti, ki so potekale od decembra lanskega leta in pri katerih je kot strateški in tehnološki partner sodelovala tudi Skupina stroka.si. V celotnem obdobju je naša skupina odigrala pomembno vlogo, saj je strateško podrla prav vse aktivnosti in dogodke ter s sodelovanjem tehničnih strokovnjakov poskrbela za kar nekaj tehnoloških presežkov v času predizborov. 

Nosilci strategije nastopa na uradnih digitalnih kanalih projekta MISS Slovenije 

Kot strateško tehnološki partner projekta MISS Slovenije gradimo njihovo strategijo prisotnosti na digitalnih omrežjih. Projekt je tako pred poletjem okrepil svojo pojavnost z oblikovno in tehnološko posodobitvijo uradne spletne strani projekta, ki si jo lahko ogledate na povezavi www.missslovenije.si. Organizatorji projekta so si s tem zagotovil moderno in odzivno spletno mesto za učinkovito komuniciranje. 

Na Triglavu in v podzemnih rovih 

V celotnem obdobju trajanja izbora za MISS Slovenije 2017 so bili izpeljani mnogi dogodki in nekatere izmed njih so strokovnjaki Skupine stroka.si uspešno pripeljali do slovenskega in globalnega občinstva, in sicer z živim prenosom iz prizorišč dogodkov (live stream) preko sodobnih digitalnih socialnih kanalov Facebook in Youtube. 

Pohvalimo se lahko, da smo kot eden prvih na svetu v živo prenašali predizbore za MISS, prav tako smo spremljali finalistke na njihovi dvo-dnevni odpravi in osvojitvi Triglava in vsekakor prvi omogočili "Live stream" iz podzemnih rovov pod Kranjem, kjer je potekal predizbor za MISS Gorenjske. 

Veseli smo, da smo kot strateški in tehnološki partner pomagali soustvarjati projekt MISS Slovenije za MISS  sveta in ga tehnološko postaviti še višje. Verjamemo, da se bo projekt uspešno razvijal tudi v prihodnjih letih.

 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.