Pohvala izvajalcem, ki so s svojo odzivnostjo, svetovanjem in strokovnim pristopom upravičili naša pričakovanja

"Podjetje Kopur se je v 15 letih delovanja razvilo v zrelo podjetje, ki s kakovostnimi 'zelenimi' zvočno in toplotno izolativnimi produkti, uspešnim poslovanjem in družbeno odgovornim ravnanjem postaja prepoznavni partner tudi v družbeno politični skupnosti.

V zavedanju, da je spletna stran ogledalo podjetja in predvsem močno prodajno orodje, smo se odločili za celovito prenovo predstavitve podjetja na spletu.

 

Za izvajalca projekta smo izbrali Skupino stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o. 

Nova spletna stran je pregledna, tehnično optimizirana in dejansko uporabna. Ustreza viziji in poslanstvu družbe in kot taka predstavlja močno orodje za nadaljnje pridobivanje poslov.

Pohvala izvajalcem, ki so s svojo odzivnostjo, svetovanjem in strokovnim pristopom upravičili naša pričakovanja."

 

Anton Hofbauer, direktor družbe Kopur d.o.o. 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.