POTRDITEV] Skupina stroka.si pridobila Certifikat SME Excellent

S ponosom sporočamo, da je Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o. z 7. januarjem 2016 pridobila certifikat odličnosti SME Excellent Slovenia.

Certifikat Small and Medium Enterpirses Excellent podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije malim in srednje velikim podjetjem z odličnim in varnim poslovanjem. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija. 

S pridobitvijo certifikata smo še enkrat dokazali, da smo zaupanja vredno podjetje, ki posluje dobro in zanesljivo. Ponosni in hvaležni smo, da sta naš trud in trdo delo nagrajena.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.