[POVEZOVALNO LETO 2018] Najlepša hvala za zaupanje in uspešno sodelovanje

[POVEZOVALNO LETO 2018] Najlepša hvala za zaupanje in uspešno sodelovanje
V Skupini stroka.si s ponosom zaključujemo leto 2017, ki ga je zaznamovalo predvsem odlično sodelovanje z našimi kupci, partnerji in med zaposlenimi. 
 

Z informacijskimi rešitvami, ki lajšajo in omogočajo vsakdanje delo zaposlenim v najrazličnejših organizacijah, uresničujemo našo vizijo IT ljudem, kar pomeni, da želimo sodobne informacijske rešitve pripeljati do prav vsakega posameznika in mu s tem olajšati delo. Do sedaj smo vzpostavili sodelovanje z več kot 1030 kupci in uspešno zaključili več kot 1500 projektov. 

Ponosni smo, da nas je Microsoft izbral za Microsoftovega partnerja leta 2017 za Slovenijo, kar je za nas dodatna spodbuda in priznanje za naprej. Gre za priznanje vodstvu za postavljeno strategijo in organiziranost podjetja, ki se lahko hitro in agilno odziva na zahteve trga. V prvi vrsti pa gredo zasluge predvsem zaposlenim, njihovi strokovnosti in znanju ter dobremu medsebojnemu sodelovanju. 

Za vas se bomo trudili še naprej. Hvala vam za vaše zaupanje. 

 

Želimo vam povezovalno leto 2018, 

Ekipa Skupine stroka.si | IT to the people


Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.