Prepričani smo, da smo s Skupino stroka.si izdelali spletno trgovino, ki našega kupca postavlja na prvo mesto

"Podjetje Biro Marker je zraslo iz želje, da bi na novo začrtali smernice spletnega nakupovanja pisarniškega materiala na našem trgu.

Pri pregledovanju trga pisarniškega materiala smo namreč odkrili, da v Sloveniji pravzaprav nihče ne ponuja uporabniku prijazne nakupovalne izkušnje kljub dejstvu, da pisarniški material pri vsakodnevnih opravilih potrebujejo tako podjetja kot tudi posamezniki.

Številne zastarele in neprivlačne spletne strani s pomanjkljivo vsebino samo ponazarjajo kaotično stanje na trgu, ki kupca prepogosto sili v pozicijo, v kateri se nemalokrat upravičeno počuti opeharjenega.  

 

Ker je vsak preboj težak, in ker smo si zadali tehnično kompleksno nalogo, smo si želeli pri izvedbi tega projekta sodelovati s strokovnjaki na področju izdelave spletnih vsebin, natančneje s strokovnjaki za izdelavo tehnično naprednih spletnih trgovin. In našli smo jih v ekipi Skupine stroka.si.  

V procesu postavljanja spletne trgovine nas je ekipa Skupine stroka.si neprestano zalagala s strokovnimi informacijami, ki smo jih primerjali z našim znanjem in poznavanjem trga, kar je posledično pripeljalo do nekaterih zanimivih rešitev, ki kupca v naši spletni trgovini postavljajo na prvo mesto. 

Spletna trgovina MARKER je spletna trgovina pisarniškega materiala, ki kupcu ponuja širok spekter informacij dosegljivih v realnem času, kar mu omogoča, da sprejme kompetentno odločitev o nakupu. Poleg tega kupca vodimo skozi spletni nakup in ves čas skrbimo za njegovo varnost.

Prepričani smo, da smo s Skupino stroka.si izdelali spletno trgovino, ki našega kupca postavlja na prvo mesto. In z gotovostjo lahko rečemo, da je Skupina stroka.si trenutno edino podjetje na našem trgu, ki je lahko zadovoljilo naša pričakovanja.

Nina Valentič, direktorica, Biro Marker, d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.