Pri iskanju rešitve za vzpostavitev sistema upravljanja s strankami nas je pri Skupini stroka.si prepričal predvsem inovativni poslovni model

»Pri iskanju rešitve za vzpostavitev sistema upravljanja s strankami nas je pri Skupini stroka.si prepričal predvsem inovativni poslovni model.

Za rešitev smo se lahko odločili z zelo majhnim tveganjem, saj ni bilo potrebnih nobenih investicij v infrastrukturo, storitev v oblaku pa nam je nudila prav nujno potrebno dosegljivost informacij vsepovsod.

Seveda so k odločitvi pripomogle odlične reference in dobro poznavanje najnovejših trendov na področju informacijske tehnologije, na drugi strani pa tudi vživetje v naše potrebe in motiviranost prodajnega osebja.

Po dobrem letu uporabe ocenjujemo, da smo dosegli prav to kar smo želeli, vidimo pa, da bomo v prihodnosti s Skupino stroka.si lahko zgradili še marsikatero dobro zgodbo.«

Primož Kokalj, generalni direktor, Etiketa, tiskarna, d.d.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.