[ROK ZA PRIJAVO - 1. 3. 2018] Na voljo nepovratna sredstva za vstop ali izboljšanje e-poslovanja na novih trgih

[ROK  ZA PRIJAVO - 1. 3. 2018] Na voljo nepovratna sredstva za vstop ali izboljšanje e-poslovanja na novih trgih

Objavljen je javni razpis za vzpostavitev in nadgradnjo elektronskega poslovanja v mikro, malih in srednje velikih podjetjih v obdobju 2017-2018.


Se poigravate z idejo vstopa na tuje trge, pa so vaša sredstva omejena ali pa ne veste kako?

Ste z obstoječimi projekti elektronskega poslovanje že uspeli prodreti na mednarodne trge in s tem dokazati konkurenčnost svojega poslovanja v mednarodnem prostoru, pa si želite svoj nastop še izboljšati?


Izkoristite priložnost in se prijavite za nepovratna sredstva! 

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije je objavila javni razpis, katerega namen je preko sofinanciranja upravičenih stroškov vzpostavitve ali nadgradnje elektronskega poslovanja podpreti MSP, ki lahko s prevzemom elektronskega načina poslovanja lažje vstopajo v globalne verige vrednosti in na nove trge, povečajo mednarodno konkurenčnost njihovega poslovanja, izboljšajo in pospešijo interakcijo s poslovnimi partnerji v tujini, učinkoviteje pošiljajo in zbirajo informacije ter izboljšajo odnose v celotni dobavni verigi. Celoten razpis si oglejte TUKAJ.


Razpoložljiva sredstva 

Okvirna skupna višina sredstev, ki so na razpolago za izvedbo predmetnega javnega razpisa, znaša največ do 2.500.000,00 EUR. Razmerje med namenskimi sredstvi EU za kohezijsko politiko in slovenske udeležbe za sofinanciranje operacij je za programsko območje Kohezijska regija zahodna Slovenija: 70 % EU : 30 % SLO in za programsko območje Kohezijska regija vzhodna Slovenija: 75 % EU : 25 % SLO

Sredstva slovenske udeležbe za financiranje operacije predstavljajo lastna sredstva upravičenca. Na razpis se upravičenci prijavite sami, Skupina stroka.si vam lahko pomaga kot izvajalec storitev in pri svetovanju na področju tehnologije. Rok za prijavo na razpis je 1. marec 2018.


Izberite zanesljivega partnerja na področju digitalizacije poslovanja

Predmet javnega razpisa vključuje naslednja področja: 

  • Elektronsko izmenjavo med partnerji
  • Digitalizacijo nastopov na sejmih 
  • Spletne strani za tuje trge 
  • Spletne trgovine za tuje trge 
  • Produktno-prodajne videe v različnih jezikih 
  • Krepitev kompetenc - usposabljanja 

Z referencami na področju digitalizacije poslovanja, spletnih predstavitev, postavitev spletnih strani ali spletnih trgovin in digitalizacije nastopov na sejmih dokazujemo, da smo najboljši partner za vaš vstop ali še boljši e-nastop na mednarodnih trgih. 

Oglejte si naše uspešne primere in rešitve za področje: 

Zaupajo nam mnoge stranke. Zaupajte nam tudi vi in pomagali vam bomo pri svetovanju glede vstopa ali izboljšanja e-poslovanja na tujih trgih.  

 

DA, želimo se posvetovati s strokovnjakom za digitalizacijo poslovanja Skupine stroka.si

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.