S celostno ponudbo poslovnih rešitev na 8. Pantheon konferenci

Pretekli teden, natančneje 5.Junija 2014 je v Hotelu Mons v Ljubljani potekal največji podjetniško-izobraževalni dogodek, že 8. Datalab Pantheon konferenca, katere se vsako leto udeleži čez 300 udeležencev. Skupina stroka.si je na svojem razstavnem prostoru predstavila namenske vertikalne rešitve programskega paketa Pantheon (Integrirana spletna trgovina, SBGpos – maloprodajna »POS« blagajna, Poštna knjiga, Integracija s CRM Orodjem,…), ki dajejo paketu Pantheon popolnoma nove dimenzije. Ob enem so se obiskovalci lahko seznanili s "strokino" profesionalno podporo in vzdrževanjem ter implementacijo poslovno informacijskega sistema Datalab PantheonTM, kateri zaupa že več kot 330 zadovoljnih strank.

Za več informacij glede podpore in vseh povezanih vertikalnih rešitev nas pokličite na 02 88 79 780 ali nam pišite na ccc@stroka.si.
Več utrinkov iz kofenrence pa si lahko ogledate na naši Facebook strani »

Datalab Pantheon veritkalne rešitve - Skupina stroka.si

 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.