Skrb za naše informacijsko okolje smo že pred več kot 20 leti zaupali Skupini stroka.si

»Remoplast d.o.o. iz Radelj ob Dravi smo podjetje za proizvodnjo, prodajo in vgradnjo PVC oken, vrat, senčil, aluminijastih oken, zimskih vrtov in steklenih fasad.

Smo tehnološko napredno podjetje, ki lahko ob podpori sodobne programske opreme, svojim kupcem ponudi celovito storitev. Avtomatizirane in računalniško vodene proizvodne linije zagotavljajo najvišjo kakovost naših izdelkov.

Skrb za naše informacijsko okolje smo že pred več kot 20 leti zaupali Skupini stroka.si, s katero sodelujemo tudi na področju vpeljave rešitev za lažje in učinkovitejše delo zaposlenih (Office 365, SharePoint), na področju rešitev za vizualno privlačnejši pregled nad posameznimi področji dela (Power BI) in na področju spletnih rešitev.« 

 

Slavko Mori, tehnični direktor Remoplast d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.