Skrb za razvoj potencialov naših zaposlenih

VKO | Skupina stroka.si

V Skupini stroka.si smo v letu 2013 pristopili k projektu »Vseživljenjska karierna orientacija« (VKO), katerega namen je omogočiti karierno orientacijo zaposlenim s krepitvijo služb za razvoj kadrov ter na ta način zagotoviti zaposlenim večjo dostopnost in kvaliteto razvoja njihovih karier.

V sklopu projekta, ki je trenutno v fazi intenzivne realizacije, so bile izvedene številne aktivnosti, od izobraževanj oz. delavnic »mehkih veščin«, do organizacijsko-procesnih izboljšav (dodatna sistematizacija in izdelava novih profilov delovnih mest, ureditev kadrovskih dokumentacij,..)
 
Več o izvajanju projekta pa si lahko preberete v krajšem intervjuju na povezavi »
Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.