Spletni strategi in razvojni inženirji Skupine stroka.si se znajo približati naročniku in razumejo njegove potrebe

"Veljamo za največjo spletno lekarno v Sloveniji, zato je pomembno, da smo inovativni ter napredni in vedno v koraku s časom.

Spletna lekarna moja-lekarna.com je nastala pod okriljem lekarne Žužemberk in velja za eno izmed prvih kvalitetnih spletnih lekarn v Sloveniji.

Takšen dosežek je možen le z natančnim načrtovanjem in s pomočjo razumevajočih spletnih strategov in razvojnih inženirjev Skupine stroka.si, ki se približajo stranki – naročniku in razumejo njene potrebe.

Takšne kvalitetne sodelavce si želimo tudi v bodoče, saj je le vrhunska in celovita IT podpora ključ za uspeh pri delu s spletno trgovino."

 

Tomaž Lukanc, vodja spletne prodaje Lekarne Žužemberk (www.moja-lekarna.com)

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.