Ste že pripravljeni na eRačun?

Ste že pripravljeni na eRačun?

Zakaj eRačun?


S 1.1.2015 vstopi v veljavo nova zakonska zahteva, ki proračunskim uporabnikom nalaga obvezno poslovanje preko eRačunov. Zahteva velja tako za prejemnike kot za izdajatelje računov, v kolikor so prejemniki proračunski uporabniki.

Kaj je eRačun?

To je račun, ki popolnoma nadomešča klasično papirno obliko računa, saj izdajatelj izda prejemniku račun za opravljene storitve ali prodano blago kar v elektronski obliki. Gre za sodoben in stroškovno ugoden način poslovanja, ki poleg enostavnejšega, preglednejšega, učinkovitejšega in okolju prijaznejšega dela tako izdajateljem kot prejemnikom e-računov prinaša občutno znižanje:

  • stroškov poštnih storitev,
  • stroškov ročnega dela,
  • in nenazadnje porabe časa

Pantheon vam omoča poslovanje z eRačuni!

PANTHEONTM je sodoben poslovni informacijski sistem (ERP) za vodenje, upravljanje in razvoj podjetja. Kot dolgoletni PREMIUM Datalab partner in podpornik ERP informacijskega sistema PantheonTM smo v Skupini stroka.si za vas pripravili dve različni rešitvi, dva različna paketa "eRačun BASIC" in "eRačun ADVANCED", s katerima vam omogočamo najbolj eleganten prehod na nove zakonske zahteve.

Ne odlašajte in pravočasno poskrbite za skladnost z novo zakonsko zahtevo, ki začne veljati s 1.1.2015

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.