V skrbi za družbo: donacija prenosnih računalnikov OŠ Radlje ob Dravi

V skrbi za družbo: donacija prenosnih računalnikov OŠ Radlje ob Dravi

Razmere, ki že nekaj časa močno vplivajo na naša življenja, v posebej neugoden položaj postavljajo otroke iz socialno šibkejših družin. Ker smo mnenja, da moramo vseskozi stremeti k enakim izobraževalnim možnostim za vse šolarje, smo se odločili, da po najboljših močeh pomagamo tistim, ki nimajo primerne opreme za nemoteno izvajanje šolanja na daljavo.

Upamo, da bomo z donacijo prenosnih računalnikov, ki smo jo namenili Osnovni šoli Radlje ob Dravi, vsaj peščici učencev omogočili dostojno šolanje, kakršnega si zasluži prav vsak otrok.

Ravnatelj OŠ Radlje ob Dravi mag. Damjan Osrajnik je ob podelitvi donacije povedal: "Skupina stroka.si je zagotovo družbeno in socialno odgovorna in tako je v preteklosti že večkrat pomagala našim učencem, ki prihajajo iz socialno šibkejših okolij. Letošnja donacija prenosnih računalnikov pa je prav posebna, saj bo v trenutni situaciji in tudi sicer izboljšala izobraževalne možnosti otrokom, ki so o svojih računalnikih le tiho razmišljali. Tako bi se v imenu šole najlepše zahvalil za vašo plemenito gesto, še posebej pa bi izpostavil vašo samoiniciativnost v želji pomagati otrokom. Hvala!​"

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.