Z novo spletno stranjo smo dosegli še večjo mednarodno prepoznavnost

»Fakulteta za tehnologijo polimerov je vrhunska, mednarodno uveljavljena, odzivna, z gospodarstvom povezana visokošolska in raziskovalna institucija, ki deluje tudi kot spodbujevalec regionalnega razvoja.

Pri prenovi spletne strani smo želeli sodelovati s partnerjem, ki je tehnološko napreden in razume naše želje in potrebe. Strokovnjaki Skupine stroka.si so nam zasnovali in izdelali spletno stran, ki je v celoti podpirala naše cilje in zaposlenim olajšala delo. Ti lahko sedaj na hiter in preprost način, predvsem pa povsem sami pripravljajo, objavljajo in urejajo vsebine na spletni strani www.ftpo.eu.

V sodelovanju s Skupino stroka.si bi izpostavili predvsem osebni pristop in izjemno odzivnost ter kakovostno izvedbo storitev. Z njihovimi storitvami in predlogi pri oblikovanju spletne strani smo dosegli še večjo mednarodno prepoznavnost.«  

Maja Mešl, direktorica Fakultete za tehnologijo polimerov

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.