Zahvala ob zaključku posebnega leta, ki nas je naredilo še močnejše

Zahvala ob zaključku posebnega leta, ki nas je naredilo še močnejše

Dogodki, ki so zaznamovali leto 2020, so nas naučili, da se lahko z izzivi spopademo le z vzajemnim sodelovanjem vseh vpletenih. Tako kot smo se s skupnimi močmi borili proti novemu sovražniku človeštva, smo uspešno krmarili tudi med projekti. Zasluge za uspešno izpeljavo slednjih gredo tako našim zaposlenim kot našim strankam in partnerjem

Verjamemo, da nas je vse skupaj preteklo leto naredilo močnejše, zato nestrpno pričakujemo vstop v leto 2021. Zahvaljujemo se vam za zaupanje in že stremimo k novim zmagam.

Ob tem, ko korakamo poslovnim uspehom naproti, pa vsekakor ne smemo pozabiti na okolje, v katerem delujemo. V časih, v kakršnih smo se znašli, je še toliko pomembneje, da odpremo svoje srce in narišemo nasmeh na srce tistim, ki potrebujejo našo pomoč. V Skupini stroka.si namreč verjamemo, da je sreča resnična le, če jo delimo z drugimi.

Del sredstev, namenjenih za novoletna darila, smo letos namenili društvu Junaki 3. nadstropja, društvu staršev otrok, zdravljenih na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani. Za društvo smo v naši tiskarni natisnili karte in embalažo za karte "Igra Zlata pentlja".
 

Kdo so Junaki 3. nadstropja?

Junaki 3. nadstropja so še posebej junaški otroci. To so otroci, ki se zdravijo ali so se zdravili na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani. To so otroci z rakom. Življenje jim je v mladosti naprtilo tako težko preizkušnjo, da potrebujejo še toliko več moči in spodbude pri nas – starših, odraslih.

Vse, ki bi želeli o Junakih izvedeti več in jim polepšati praznike, vabimo k obisku njihove spletne strani.

Igra Zlata pentlja

Z igralnimi kartami Zlata pentlja želijo v društvu preko igre ozaveščati širšo javnost o bolezni otroškega raka. Ilustracije na kartah so delo Mance Žvegler, sestre Junaka Anžeta. Vsaka ilustracija predstavlja dejavnost Junaka. Karte lahko dobite kot darilo za donacijo društvu. Vse, kar je potrebno storiti, je, da po izvedenem nakazilu nad 10 EUR (TRR SI56 6100 0002 3978 068, koda namena CHAR) na e-poštni naslov drustvo@junaki3nadstropja.si javite naslov, na katerega želite prejeti karte. 

 

"Užitek je srečati pogled tistega, kateremu si pred kratkim storil kaj dobrega." ~ Jean de La Bruyère

Skupina stroka.si


 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.