[DOSEŽEK] Skupina stroka.si prvi slovenski partner z objavljeno “cloud” rešitvijo na ALSO digitalni tržnici

[DOSEŽEK] Skupina stroka.si prvi slovenski partner z objavljeno “cloud” rešitvijo na ALSO digitalni tržnici

Naše podjetje je prvi slovenski partner, ki je prepoznal strateško pomembnost ponudnika oblačnih rešitev ALSO in na njihovi digitalni tržnici za oblačne storitve ALSO Cloud Marketplace objavil svojo rešitev - aplikacijo Signature 365. Gre za učinkovito aplikativno rešitev za centralno upravljanje e-poštnih podpisov zaposlenih v poštnem odjemalcu Microsoft Outlook. Rešitev omogoča, da se zaposleni v e-poštnih sporočilih predstavljajo skladno s celostno grafično podobo podjetja in vsemi potrebnimi kontaktnimi informacijami, ki jih poslovna komunikacija zahteva. Poleg osnovnih informacij o zaposlenemu je v e-poštni podpis možno dodati poljubno število elementov. Tako lahko e-poštni podpis služi tudi kot odlično sredstvo za oglaševanje aktualnih obvestil, akcij in dogodkov.

“Z vključitvijo dodatnih storitev in rešitev v okviru Office 365 na ALSO Cloud Marketplace krepimo našo ponudbo do kupcev in s tem zagotavljamo še večjo dodano vrednost njihovim uporabnikom. Skupina stroka.si ima odlične rešitve in zadovoljni smo, da so postali naš partner”, je povedal Thorlakur Thorgeirsson, direktor področja Cloud ISV pri ALSO.

“Po uspešnem sodelovanju z distributerjem oblačnih rešitev ALSO v smislu prodaje Microsoft-ovih rešitev v oblaku v okviru ALSO Cloud Marketplace platforme, smo se odločili izkoristite še njihov dodatni kanal in partnerjem ponuditi nabor naših lastnih hitrih in učinkovitih rešitev Solutions 365 za izboljšanje poslovanja organizacij. Na portal smo tako vključili našo prvo rešitev Signature 365 in veseli smo, da lahko na ta način ponudimo naše obstoječe rešitve slovenskim in tujim partnerjem”, je izpostavil Marcel Škerjanc, izvršni direktor Skupine stroka.si.

Ne spreglejte:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.