[WEBINAR - 11. oktober 2017] Zagotovite si hitro, učinkovito in pregledno sodelovanje med zaposlenimi ali skupinami

[WEBINAR - 11. oktober 2017] Zagotovite si hitro, učinkovito in pregledno sodelovanje med zaposlenimi ali skupinami

Način dela in sodelovanja ter naloge, ki jih vaši zaposleni opravljajo, se v dobi digitalizacije hitro spreminjajo. Čas je postal temeljna vrednota, zato so učinkovita komunikacija in sodelovanje ter hiter prenos informacij ključnega pomena za uspešnost vaših zaposlenih. 

 

Ste spremembam prilagodili način komunikacije?

Z Microsoft Teams lahko delo organizirate drugače: 

  • zmanjšajte število nepreglednih e-mailov, 
  • hranite vse dokumente projekta na enem mestu, 
  • naredite skupinsko komunikacijo bolj pregledno in hipno.  

 

Vas še nismo prepričali?

Ali veste, da je pri sporazumevanju znotraj podjetja in obvladovanju vsakdanjih nalog e-pošta vse manj učinkovita. Temu pritrjuje tudi McKinseyjeva raziskava, ki je pokazala, da zaposleni skoraj polovico delovnika namenjajo prebiranju in odgovarjanju na e-pošto, iskanju in zbiranju informacij iz e-pošte ali njenemu razvrščanju.

 

Microsoft Teams je delovni prostor, ki skupinam zaposlenih omogoča enostavno komunikacijo, preglednost dokumentacije po projektih in učinkovito organizacijo brez dodatnih stroškov. Je središče za skupinsko delo v storitvi Office 365, ki na enem mestu omogoča uporabo orodij storitve Office 365 in tudi drugih, zunanjih. Uporabniki pridobijo učinkovit pregled nad svojim delom; na eno mesto pripeljejo podatke iz analitičnega orodja Power BI, opravila iz Planner-ja, dokumentacijo iz portala SharePoint, prodajne podatke iz Dynamics 365, zapisnike sestankov iz OneNote-a ali pa podatke o stanju projektov iz orodja JIRA, itd.

 

Z Microsoft Teams:

  • oblikujte delovno okolje po meri zaposlenih, 
  • povežite ljudi, vsebine in pogovore v realnem času na enem mestu ter
  • povečajte njihovo motivacijo, učinkovitost in produktivnost.

Pridružite se nam na brezplačnem spletnem izobraževanju, ki bo v sredo, 11. oktobra 2017 ob 11:00 uri.


Spoznajte predavatelja

 

Image
Gregor Matavž je eden prvih certificiranih Microsoft Office 365 Sales Expert-ov v Sloveniji, specializiran za področje produktivnosti na delovnem mestu. Pri prehodu na Microsoft Office 365 je svetoval več kot 100 malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji. V Skupini stroka.si že šest let vodi prodajno skupino, katera podjetjem svetuje, kako povečati produktivnost zaposlenih na račun boljše izrabe Microsoftovih oblačnih orodij. 
 
Prodajni team Skupine stroka.si vse Microsoftove najnovejše produkte v okviru oblačnih storitev Microsoft Office 365 najprej preizkusi v lastnem poslovnem okolju. Na ta način zelo podrobno spozna prednosti in delovanje samih orodij ter tako lažje in kvalitetnejše svetuje svojim strankam. 

 

 

Želim prisluhniti spletnemu seminarju

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.