[WEBINAR - 13. julij 2017] Spoznajte nove načine sodelovanja in povezovanja med zaposlenimi

[WEBINAR - 13. julij 2017] Spoznajte nove načine sodelovanja in povezovanja med zaposlenimi

Delovna mesta danes zasedajo generacije, ki so zrasle v dobi digitalizacije, kar pomeni, da se z njimi naglo razvijajo tudi nove potrebe in načini sodelovanja teamov v podjetjih. Za generacijo Y je tehnologija pri delu ključnega pomena. Poleg uporabnosti pa od nje pričakujejo predvsem intuitivnost in možnost, da svoje delo opravijo hitreje, učinkoviteje, v sodelovalnem duhu in na zabaven način.

Skupina zaposlenih sodeluje na popolnoma nov način, 

  • oblikujete delovno okolje po meri zaposlenih,
  • povežete ljudi, vsebine in pogovore v realnem času na enem mestu,
  • povečate vsesplošno učinkovitost zaposlenih.

Prijavljam se na spletno izobraževanje »

Še vedno oklevate?  

Ali veste, da je pri sporazumevanju znotraj podjetja in obvladovanju vsakdanjih nalog e-pošta vse manj učinkovita. Temu pritrjuje tudi McKinseyjeva raziskava, ki je pokazala, da zaposleni skoraj polovico delovnika namenjajo prebiranju in odgovarjanju na e-pošto, iskanju in zbiranju informacij iz e-pošte ali njenemu razvrščanju.

Z Microsoft Teams lahko delo organizirate drugače

Napredna podjetja zato že iščejo alternative v internih poslovno-družabnih omrežjih, ki zaposlenim nudijo večjo preglednost nad nalogami in spodbujajo medsebojno sodelovanje v podjetju. 

Spoznajte predavatelja

Image
Gregor Matavž je eden prvih certificiranih Microsoft Office 365 Sales Expert-ov v Sloveniji, specializiran za področje produktivnosti na delovnem mestu. Pri prehodu na Microsoft Office 365 je svetoval več kot 100 malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji. V Skupini stroka.si že šest let vodi prodajno skupino, katera podjetjem svetuje, kako povečati produktivnost zaposlenih na račun boljše izrabe Microsoftovih oblačnih orodij. 

Prodajni team Skupine stroka.si vse Microsoftove najnovejše produkte v okviru oblačnih storitev Microsoft Office 365 najprej preizkusi v lastnem poslovnem okolju. Na ta način zelo podrobno spozna prednosti in delovanje samih orodij ter tako lažje in kvalitetnejše svetuje svojim strankam.

Več informacij in prijava na spletno izobraževanje » 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.