Yammer: Socialno omrežje tudi za poslovne namene

Yammer: Socialno omrežje tudi za poslovne namene

Skupina stroka.si je med prvimi slovenskimi malimi in srednjimi podjetji izvedla vpeljavo poslovnega socialnega omrežja Yammer. Z Yammerjem, ki ga po svetu uporablja že več kot 200.000 podjetij, smo vzpostavili napredno okolje za interno komunikacijo in izmenjavo informacij, povečali obveščenost zaposlenih in zmanjšali obseg elektronske pošte, ki potuje znotraj podjetja. 

Marcel Škerjanc, direktor Skupine stroka.si je v izjavi za javnost med drugim zapisal: 
»Po skoraj letu dni uporabe Yammerja smo v naše podjetje vdihnili dodatno agilnost. Yammer nam v okviru naše organizacijske platforme Communication 365 omogoča izjemno hitro odzivnost in povsem enostavno proaktivno komuniciranje med zaposlenimi; najsibo na odzive s trga, projekte v delu ali dnevno pomembne informacije.«

Želim prebrati celotno študijo primera vpeljave rešitve za interno komuniciranje

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.