Z uvedbo rešitev Skupine stroka.si za izboljšanje osebne produktivnosti zaposlenih je naše delo sedaj učinkovitejše in lahko se posvetimo bolj kreativnim in zahtevnim nalogam

"V podjetju Turna d.o.o. združujemo znanje, fleksibilnost in hitre rešitve na področju komponent industrije bele tehnike.

Kreativnost in prilagajanje naročnikovim zahtevam sta v podjetju stalnica.

Ob sebi želimo imeti partnerje, ki jih vodijo enake vrednote. Želimo, da so inovativni, kreativni in da prisegajo na kakovost.

Na področju poslovnih in IT-rešitev sodelujemo tudi s partnerjem - Skupino stroka.si.

Z njihovo pomočjo smo v podjetju uvedli rešitve za boljše povezovanje in sodelovanje med zaposlenimi, uredili knjižnice z dokumenti in tako zaposlenim omogočili lažje in hitrejše dostopanje ter iskanje pomembnih dokumentov podjetja.

Naše delo je sedaj učinkovitejše in lahko se posvetimo bolj kreativnim in zahtevnim nalogam, ki so vezane na naše poslovanje." 

 

Marko Mirnik, vodja kakovosti, Turna d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.