[DOGODEK] Sodobna tovarna, 27. november 2019

[DOGODEK] Sodobna tovarna, 27. november 2019

Slovenska proizvodna podjetja se vse bolj pogumno podajajo na pot digitalne transformacije. Vse več je tistih podjetij, ki s pridom izkoriščajo priložnosti industrijske revolucije. To je poudaril tudi Mitja Kolbe, svetovalec za digitalno preobrazbo v CEE regiji Microsofta, v svojem nedavnem intervjuju za Časnik Finance.

Mitja Kolbe je tudi gostitelj dogodka, Sodobna tovarna, ki bo v sredo, 27. novembra 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na dogodku, ki ga organizira Microsoft Slovenija, se bomo v Skupini stroka.si predstavili s predavanjem »Monitoring in prediktivno vzdrževanje strojev v proizvodnji (rešitev IQ TPM 4.0 + storitve Azure)«.

Govorili bomo o rešitvi IQ TPM 4.0, ki smo jo razvili skupaj s podjetjem Marovt d.o.o. Gre za napredno rešitev za elektronsko zajemanje, pošiljanje in shranjevanje podatkov iz starih ali novejših strojev v proizvodnji in njihovo povezavo s sistemom za monitoring.

Pokazali bomo, kako lahko veliko količino podatkov iz strojev shranjujemo v oblačni storitvi Azure in kako z njimi upravljamo ter predstavili modul za izvedbo prediktivne analitike (predictive maintenance), ki je izvedena s pomočjo metod strojnega učenja (t.i. machine learning). Na ta način lahko napake na strojih predčasno zaznamo in ustrezno ukrepamo.

Vsebina celotnega dogodka in agenda:

agenda

V demo kotičku bodo naši strokovnjaki rešitve še podrobneje predstavili in vam bili na voljo za dodatna vprašanja.

Vsebina dogodka Sodobna tovarna bo res bogata in raznolika, zato ne zamudite priložnosti za nove ideje ter izmenjavo izkušenj s kolegi. Udeležba je brezplačna, število mest pa omejeno, zato si svoj sedež zagotovite čim prej.

Za prijavo kliknite na Sodobna tovarna.

Veselimo se srečanja.

Skupina stroka.si

 

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.