FinCheck - Power BI nadzorna plošča finančnih kazalnikov

FinCheck - Power BI nadzorna plošča finančnih kazalnikov je namenjena spremljanju in analiziranju poslovanja v skladu z najsodobnejšimi trendi. Vrednosti kazalnikov podjetja je prav tako mogoče primerjati s povprečjem izbrane dejavnosti v Sloveniji.

Kaj vse še ponuja orodje FinCheck?

Power BI direktorska nadzorna plošča

Power BI direktorska nadzorna plošča odločevalcem v podjetju omogoča dostop do kazalnikov, ki jih potrebujejo za hitro in uspešno odločanje - na klik. Podatki o finančni sliki, kadrih, prodajnih in trženjskih rezultatih, Help desku, projektih in še veliko več.

Power BI nadzorna plošča prodaje

Power BI kartica prodaje omogoča spremljanje uspešnosti prodajnih priložnosti, prodajalcev in doseganja zastavljenih ciljev. Namenjena je prodajnemu oddelku v podjetju, ki ima nenehno potrebo po spremljanju uspešnosti prodaje (obseg, gibanje, RVC), prodajnih aktivnosti in prodajalcev. 

S Power BI-jem do popolnega nadzora nad prodajo

Power BI CashFlow Planner

Napreden in vizualno večnivojski pregled nad finančnimi podatki, ki vodjem finančnih služb ali vodstvu podjetja nudi takojšen pregled nad finančno sliko podjetja, torej nad prejemki, izdatki, stanjem terjatev, obveznosti in končnim saldom.

Power BI CashFlow Planner - naj podatki delajo v vašo korist

Power BI nadzorna plošča OEE kazalnikov

Pomagamo vam pri nadgradnji poslovnoinformacijskega sistema, ki vam bo omogočal vsebinsko analizo izgub in šibkih točk v proizvodnji ter vam pripravimo nadzorno ploščo Power BI, ki vam bo omogočala hiter pregled nad situacijo.

Power BI nadzorna plošča OEE kazalnikov – odpravite šibke točke v proizvodnji

Power BI nadzorna plošča projektov

Power BI nadzorna plošča projektov je namenjena organizacijam projektnega tipa, kjer je vsako naročilo projekt. Ponuja realen pregled projektov po statusih, stroških, prilivih (Cash-Flow), časovnih parametrih (trajanje, doseganje rokov …), dogajanju na projektu (delo, material).

Želite dodatne informacije?

Učinkovito orodje Power BI


Strokovnjaki Skupine stroka.si imajo znanja s področja poslovnih procesov, zagotavljanja virov podatkov in poslovne analitike.

pridobitev podatkov

Pridobitev podatkov iz različnih virov

Podatki organizacije so nemalokrat shranjeni v različnih informacijskih ali drugih sistemih podjetja. Njihovo črpanje, usklajevanje, prepisovanje oz. konsolidacija predstavlja velik izziv in jemlje dragocen čas. Naši strokovnjaki vam podatke pripeljejo na eno mesto, jih uredijo in poskrbijo, da so vam z enim klikom vedno na voljo.
nadzorna plošča

Nadzorna plošča

Poročila, ki jih želite spremljati, vam pripravimo na vam prijazen in pregleden način, v povsem po meri pripravljenih nadzornih ploščah, ki jih definiramo skupaj. Ali pa vam na podlagi dobre prakse in izkušenj pripravimo predlog nadzorne plošče, ki je v skladu s splošnimi zahtevami posameznih področij delovanja.
poročila

Dostop do poročil

Poročila vam bodo na voljo vedno, kadar jih boste potrebovali. Do poročil in pomembnih poslovnih podatkov podjetja dostopajte kjerkoli in kadarkoli ter iz katere koli naprave (namizni, prenosni ali tablični računalnik, mobilni telefon).

Besede zadovoljnih uporabnikov

Dom titan
MIK Celje
TBS Team
Soltech
Mines IB
Kograd IGEM
Fridro
C&G
Hlebček
Pako d.o.o.

Zakaj nam zaupati na področju poslovne analitike?

izkušnje
10+
let izkušenj
strokovnjaki
4
BP strokovnjaki
strokovnjaki
3
strokovnjaki
partner leta
3x
Microsoft partner leta 
pogodba
Microsoft Premier Support
pogodba za stranke
Gold Microsoft Partner
Power BI
Nagradna igra Pršutolov na NT konferenci – zabaven prikaz uporabe Microsoftovih orodij

Ne spreglejte tudi...

Nagradna igra Pršutolov na NT konferenci – zabaven prikaz uporabe Microsoftovih orodij

V letošnjem letu, ko je NT konferenca potekala med 27. in 29. septembrom, smo se odločili za prav posebno obliko...
Weiler: S celotnim spletom Microsoftovih orodij do maksimalne učinkovitosti

Ne spreglejte tudi...

Weiler: S celotnim spletom Microsoftovih orodij do maksimalne učinkovitosti

Široka paleta Microsoftovih orodij zagotavlja praktično vse, kar sodobna organizacija potrebuje za vsakodnevno delo....
Redno spremljanje zadovoljstva kupcev kot steber uspeha vsakega podjetja

Ne spreglejte tudi...

Redno spremljanje zadovoljstva kupcev kot steber uspeha vsakega podjetja

V poletnem času, ko nekateri projekti, ki nam sicer vzamejo veliko časa, mirujejo, imamo odlično priložnost, da...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.