Direktorska nadzorna plošča

Nadzorna plošča, ki odločevalcem v podjetju omogoča dostop do kazalnikov, ki jih potrebujejo za hitro in uspešno odločanje- na klik. Podatki o finančni sliki, kadrih, prodajnih in trženjskih rezultatih, Help desku, projektih in še veliko več.

Nadzorna plošča prodaje

Prodajni oddelek v podjetju ima nenehno potrebo po spremljanju uspešnosti prodaje (obseg, gibanje, RVC), prodajnih aktivnosti in prodajalcev. Na Power BI kartici prodaje spremljate uspešnost prodajnih priložnosti, prodajalcev in doseganje zastavljenih ciljev.

Nadzorna plošča projektov

Namenjena je organizacijam projektnega tipa, kjer je vsako naročilo projekt. Ponuja realen pregled projektov po statusih, stroških, prilivih (Cash-Flow), časovnih parametrih (trajanje, doseganje rokov …), dogajanju na projektu (delo, material).

Spremljanje denarnega toka podjetja (CashFlow Planner)

Napreden in vizualno več nivojski pregled nad finančnimi podatki, ki vodjem finančnih služb ali vodstvu podjetja nudi takojšen pregled nad finančno sliko podjetja, torej nad prejemki, izdatki, stanjem terjatev, obveznosti in končnim saldom.

Nadzorna plošča OEE kazalniki

Pomagamo vam pri nadgradnji poslovnoinformacijskega sistema, ki vam bo omogočal vsebinsko analizo izgub in šibkih točk v proizvodnji ter vam pripravimo nadzorno ploščo, ki vam bo omogočala hitri pregled nad situacijo.

Želite dodatne informacije?

Učinkovito orodje Power BI

Strokovnjaki Skupine stroka.si imajo znanja s področja poslovnih procesov, zagotavljanja virov podatkov in poslovne analitike.

pridobitev podatkov

Pridobitev podatkov iz različnih virov

Podatki organizacije so nemalokrat shranjeni v različnih informacijskih ali drugih sistemih podjetja. Njihovo črpanje, usklajevanje, prepisovanje oz. konsolidacija predstavlja velik izziv in jemlje dragocen čas. Naši strokovnjaki vam podatke pripeljejo na eno mesto, jih uredijo in poskrbijo, da so vam z enim klikom vedno na voljo.
nadzorna plošča

Nadzorna plošča

Poročila, ki jih želite spremljati, vam pripravimo na vam prijazen in pregleden način, v povsem po meri pripravljenih nadzornih ploščah, ki jih definiramo skupaj. Ali pa vam na podlagi dobre prakse in izkušenj pripravimo predlog nadzorne plošče, ki je v skladu s splošnimi zahtevami posameznih področij delovanja.
poročila

Dostop do poročil

Poročila vam bodo na voljo vedno, kadar jih boste potrebovali. Do poročil in pomembnih poslovnih podatkov podjetja dostopajte kjer koli in kadarkoli ter iz katere koli naprave (namizni, prenosni ali tablični računalnik, mobilni telefon).

Besede zadovoljnih uporabnikov

Dom titan
TBS Team
Soltech
Mines IB
Kograd IGEM
Fridro
C&G
Hlebček
Pako d.o.o.

Zakaj nam zaupati na področju poslovne analitike?

izkušnje
10+
let izkušenj
strokovnjaki
4
BP strokovnjaki
strokovnjaki
3
strokovnjaki
partner leta
3x
Microsoft partner leta 
pogodba
Microsoft Premier Support
pogodba za stranke
Gold Microsoft Partner
Power BI
Vpeljava poslovne analitike v podjetju TBS Team 24

Ne spreglejte tudi...

Vpeljava poslovne analitike v podjetju TBS Team 24

  Študija primera: Ko na pomoč priskoči poslovna analitika Naročnik rešitve: TBS Team 24 Rešitev:...
[BLOG] Zakaj ne bi vedno zadeli v polno? Sodobni pristopi pri trženju.

Ne spreglejte tudi...

[BLOG] Zakaj ne bi vedno zadeli v polno? Sodobni pristopi pri trženju.

Pred dnevi sem v lokalu na obrežju Drave opazoval kakih pet let starega fanta, ki si je čakanje na starše krajšal z...
[BLOG] Podatki so tu. Naj začno delati za vas!

Ne spreglejte tudi...

[BLOG] Podatki so tu. Naj začno delati za vas!

Krmariti podjetje je enostavno samo v holivudskih filmih. V resničnem življenju pa gre za verigo odločitev, ki za...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.