Nadzorna plošča finančnih kazalnikov FinCheck Power BI

FinCheck - Power BI nadzorna plošča finančnih kazalnikov je namenjena spremljanju in analiziranju poslovanja v skladu z najsodobnejšimi trendi. Vrednosti kazalnikov podjetja je prav tako mogoče primerjati s povprečjem izbrane dejavnosti v Sloveniji. Kaj vse še ponuja orodje FinCheck?

Direktorska nadzorna plošča

Nadzorna plošča Power BI odločevalcem v podjetju omogoča dostop do kazalnikov, ki jih potrebujejo za hitro in uspešno odločanje - na klik. Podatki o finančni sliki, kadrih, prodajnih in trženjskih rezultatih, Help desku, projektih in še veliko več.

Nadzorna plošča prodaje

Prodajni oddelek v podjetju ima nenehno potrebo po spremljanju uspešnosti prodaje (obseg, gibanje, RVC), prodajnih aktivnosti in prodajalcev. Na Power BI kartici prodaje spremljate uspešnost prodajnih priložnosti, prodajalcev in doseganje zastavljenih ciljev.

Spremljanje denarnega toka podjetja (CashFlow Planner)

Napreden in vizualno več nivojski pregled nad finančnimi podatki, ki vodjem finančnih služb ali vodstvu podjetja nudi takojšen pregled nad finančno sliko podjetja, torej nad prejemki, izdatki, stanjem terjatev, obveznosti in končnim saldom.

Nadzorna plošča OEE kazalniki

Pomagamo vam pri nadgradnji poslovnoinformacijskega sistema, ki vam bo omogočal vsebinsko analizo izgub in šibkih točk v proizvodnji ter vam pripravimo nadzorno ploščo Power BI, ki vam bo omogočala hiter pregled nad situacijo.

Nadzorna plošča projektov

Namenjena je organizacijam projektnega tipa, kjer je vsako naročilo projekt. Ponuja realen pregled projektov po statusih, stroških, prilivih (Cash-Flow), časovnih parametrih (trajanje, doseganje rokov …), dogajanju na projektu (delo, material).

Želite dodatne informacije?

Učinkovito orodje Power BI


Strokovnjaki Skupine stroka.si imajo znanja s področja poslovnih procesov, zagotavljanja virov podatkov in poslovne analitike.

pridobitev podatkov

Pridobitev podatkov iz različnih virov

Podatki organizacije so nemalokrat shranjeni v različnih informacijskih ali drugih sistemih podjetja. Njihovo črpanje, usklajevanje, prepisovanje oz. konsolidacija predstavlja velik izziv in jemlje dragocen čas. Naši strokovnjaki vam podatke pripeljejo na eno mesto, jih uredijo in poskrbijo, da so vam z enim klikom vedno na voljo.
nadzorna plošča

Nadzorna plošča

Poročila, ki jih želite spremljati, vam pripravimo na vam prijazen in pregleden način, v povsem po meri pripravljenih nadzornih ploščah, ki jih definiramo skupaj. Ali pa vam na podlagi dobre prakse in izkušenj pripravimo predlog nadzorne plošče, ki je v skladu s splošnimi zahtevami posameznih področij delovanja.
poročila

Dostop do poročil

Poročila vam bodo na voljo vedno, kadar jih boste potrebovali. Do poročil in pomembnih poslovnih podatkov podjetja dostopajte kjer koli in kadarkoli ter iz katere koli naprave (namizni, prenosni ali tablični računalnik, mobilni telefon).

Besede zadovoljnih uporabnikov

Dom titan
TBS Team
Soltech
Mines IB
Kograd IGEM
Fridro
C&G
Hlebček
Pako d.o.o.

Zakaj nam zaupati na področju poslovne analitike?

izkušnje
10+
let izkušenj
strokovnjaki
4
BP strokovnjaki
strokovnjaki
3
strokovnjaki
partner leta
3x
Microsoft partner leta 
pogodba
Microsoft Premier Support
pogodba za stranke
Gold Microsoft Partner
Power BI
FinCheck Power BI nadzorna plošča. Analitični temelj pravih odločitev!

Ne spreglejte tudi...

FinCheck Power BI nadzorna plošča. Analitični temelj pravih odločitev!

Zadnje dneve maja smo zadrževali dih ob vnovični izstrelitvi človeške posadke z ameriškim vesoljskim plovilom. Crew...
Prehod na pametne tovarne in pripravljenost organizacij na spremembe

Ne spreglejte tudi...

Prehod na pametne tovarne in pripravljenost organizacij na spremembe

Tematika, o kateri se zadnja leta veliko govori, je zagotovo industrija 4.0 in digitalizacija ter povezovanje...
Okno v svet sodobnega poslovanja

Ne spreglejte tudi...

Okno v svet sodobnega poslovanja

Vodenje sodobnega podjetja ni preprosto. Ne samo, da se vsakodnevno porajajo strateška vprašanja in prežijo povsem...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.