Microsoft 365 - popolne poslovne rešitve za učinkovitost vašega poslovanja

Hitro, zanesljivo in varno do najboljše izrabe orodij

Orodja Microsoft 365 so stroškovno najbolj učinkovita podpora vašemu poslovanju, omogočamo vam plačilo po uporabi. Nudimo vam profesionalno svetovanje za izbiro najprimernejšega paketa orodij za vaše potrebe. Poskrbimo za nebolečo, hitro vpeljavo orodij v vaše okolje. Da zagotovimo učinkovito uporabo orodij in kar se da največjo korist podjetja, opravimo ciljna izobraževanja iz strani certificiranih strokovnjakov za osebno produktivnost zaposlenih.

Zagotovljena VARNOST podjetja

Orodja Microsoft 365 so najbolj zanesljiva in varna poslovna orodja. Vaša e-pošta in končna točka na ravni podjetja bosta na vseh napravah zaščitena pred izsiljevalsko programsko opremo in ostalimi kibernetskimi grožnjami. Nadzirate lahko osebe in čas dostopanja do podatkov in ustvarjate pravilnike za gesla. Microsoft ima navsezadnje vlogo obdelovalca in upravljalca podatkov. Hkrati pa vse poteka v skladu z mednarodnimi, regionalnimi in panožnimi standardi ter pogoji za varnost in zasebnost.

Kako se že danes kar najbolje zaščititi pred vdori v informacijsko okolje podjetja?  - blog

Zaščitite podjetje. Ohranite varno poslovanje. - študija primera

Preprosta in hitra KOMUNIKACIJA

Storitev Microsoft Teams zaposlenim omogoča nemotečo in hitro komunikacijo. Z uporabo že znanih, obstoječih orodij lahko gostite spletna srečanja in videoklice v namiznem računalniku ali na poti ter združujete vse klepete, srečanja, datoteke in aplikacije. Z našo pomočjo boste dosegli preprosto povezovanje in sodelovanje prek enega centralnega okolja - znotraj ali zunaj organizacije.

Microsoft Teams | Skupina stroka.si

Učinkovita ORGANIZACIJA

Omogočite največjo učinkovitost poslovanja organizacije. Spletne različice Worda, Excela, PowerPointa in OneNota so vedno posodobljene in e-pošta ter koledarji delujejo v največji zmožnosti za vam enostavno uporabo. Shranjevanje in skupna raba datotek v OneDrive in Sharepointu pa omogočata hiter dostop do ključnih informacij.

Digitalno delovno okolje | Skupina stroka.si

Avtomatizacija delovnih procesov za hitrejše sprejemanje pametnih odločitev

Izboljšajte učinkovitost zaposlenih z aplikacijami po meri, vgrajeno avtomatizacijo in zmogljivimi vpogledi za učinkovitejše poslovne procese. Microsoft Power Platform je družina aplikacij Power BI Microsoft Power BI: Pri vodenju podjetja se zanesite na poslovno inteligenco (stroka.si), Power Apps in Power Automate, ki opravljajo različne vloge, a med seboj odlično sodelujejo. Edinstvene so predvsem zato, ker se jih lahko namesti hitro in z malo ali celo brez kodiranja, obenem pa jih je mogoče enostavno priključiti na že obstoječe podatkovne vire (lokalno ali v oblaku).

Weiler: S celotnim spletom Microsoftovih orodij do maksimalne učinkovitosti (stroka.si); Power BI CashFlow Planner: podatki o denarnem toku za sprejemanje pravih odločitev (stroka.si)

Upravljanje delovnega okolja in znižanje stroškov

S preprostim čarovnikom za nastavitev lahko konfigurirate varnostne funkcije in nastavitve v osebnih računalnikih s sistemom Windows 11 in Windows 10 ter mobilnih napravah s sistemom iOS ali Android®. Na poenostavljen način lahko upravljate pravilnike, uporabljene za osebne računalnike s sistemom Windows 11 in Windows 10. S tem lahko prihranite pri avtomatizaciji in stroških za IT ter znižate stroške zaščite pred varnostnimi tveganji.

Upravljanje informacijske infrastrukture | Skupina stroka.si

Shranjevanje in skupna raba

V storitvi Microsoft 365 lahko na vseh napravah preprosto urejate, shranjujete, delite ter dostopate do svojih osebnih in službenih datotek v skupni rabi.  Ko boste naslednjič vzpostavili povezavo, bodo spremembe, ki ste jih naredili brez povezave, samodejno sinhronizirane.

Digitalno delovno okolje | Skupina stroka.si

Zakaj izbrati Microsoft 365 in Skupino stroka.si?

usposobljenost

Strokovnost in usposobljenost

70+ vrhunskih informacijskih in poslovnih strokovnjakov zagotavlja profesionalno uvedbo programske opreme. Za kvalitetno opravljanje storitev vzpostavitve, podpore in razvoja nas je Microsoft že trikrat nagradil z nazivom "Partner of the Year" v Sloveniji
podpora

Celovita podpora in vzdrževanje

Visoko kakovostno vzpostavljen HelpDesk sistem naročnikom omogoča “All-in-one” servis za podporo poslovanja. Poleg kvalitetne podpore ponujamo tudi dodatna izobraževanja za uporabo orodij in večanje učinkovitosti zaposlenih
office365

Dodatne rešitve na Microsoft 365

Na podlagi izkušenj na trgu smo razili dodatne poslovne rešitve na platformi Microsoft 365, ki jih lahko podjetje oz. uporabniki takoj pričnejo uporabljati. Na voljo so preproste, a učinkovite rešitve za podporo prodaji (CRM), vodenju projektov, vodenju servisa, organizaciji dokumentacije podjetja, itd.

Kaj menijo zadovoljne stranke?

[več]
2. okt. 2019 | Študija primeraOsebna produktivnost
16. jul. 2019 | Študija primeraOsebna produktivnost
15. apr. 2016 | Študija primeraOsebna produktivnostPoslovna analitika

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot