Strežniška infrastruktura (on-prem)

Način poslovanja nekaterih podjetij določa, da imajo zagotovljeno lastno strojno opremo, postavljeno na svoji lokaciji. Prilagodimo se vašim željam in potrebam in vam zagotovimo celovito upravljanje IT okolja vašega podjetja.

Skrbništvo za uspešno dolgoročno sodelovanje - primer podjetja Innoduler d.o.o.

 

Informacijska infrastruktura kot storitev (oblak)

Informacijsko okolje v oblaku podjetjem omogoča, da se osredotočijo na svojo primarno dejavnost. Razvoj poslovanja in informacijsko okolje pa najemajo pri specializiranih podjetjih in v obsegu, kot ga za poslovanje potrebujejo. Oblak omogoča večjo agilnost in prilagodljivost ter ponuja neomejene zmožnosti infrastrukture, brez investicijskih stroškov za njeno vzpostavitev.  

Microsoft Azure 

Microsoft 365 

Vzpostavitev hibridnega okolja

Glede na specifične potrebe podjetij in njihov način poslovanja se skupaj z uporabniki nemalokrat odločimo za vzpostavitev informacijskega okolja, ki je kombinacija javnega in zasebnega oblaka, gre za t. i. hibridno okolje. Na ta način si podjetja zagotovijo optimalno informacijsko okolje in podporo poslovanju, ki prinaša najboljše možne rezultate.

Nadzor nad IT okoljem

Nadzor nad delovanjem informacijske infrastrukture, aplikacij in storitev podjetjem omogoča pravočasno reakcijo na nepravilnosti ter miren spanec. Specializirana orodja in poznavanje IT okolij nam omogočata, da vam lahko ponudimo učinkovite storitve nadzora. Bodite v naprej opozorjeni na morebitne težave in si s tem zmanjšajte tveganje pred večjimi posledicami.

Kako v podjetju Fridro proaktivno pristopajo k IT nadzoru - študija primera

Informacijska varnost

Za zaščito podjetja pred zlonamernimi vdori ali izgubo dragocenih podatkov je potrebno poskrbeti preden se nevarnost zgodi. Strokovnjaki za varnost vam zagotovijo dnevne varnostne kopije podatkov in podatkovnih baz ter dnevni nadzor nad sistemom. Varnostne kopije se nahajajo na najsodobnejših Microsoftovih strežnikih na stabilni in varni infrastrukturi v oblaku - Azure. Z naprednimi protivirusnimi rešitvami vam zagotavljajo učinkovito obrambo pred vsemi vrstami napadov.

Delo od doma. Kaj pa varnost? - blog zapis

Kako že danes poskrbeti za informacijsko varnost v podjetju? - blog zapis

Zaščitite podjetje. Ohranite varno poslovanje. - študija primera

Celovito upravljanje informacijskega okolja

Stabilnost in razvoj ter celovit pregled nad informacijskim okoljem podjetja zagotavlja ekipa strokovnjakov, ki pozna trende na področju informacijske tehnologije, se nenehno izobražuje in vsakodnevno rešuje izzive na najnovejših tehnologijah. Izzivi podjetij postanejo njihovi lastni, naročnik pa pridobi zanesljivega partnerja, ki ima veliko poslovnega in IT znanja.

Osredotočite se na svoje poslovanje, skrb za IT pa prepustite nam - blog zapis o skrbništvu in prednostih pogodbenega sodelovanja 

Naše znanje + poznavanje trendov = vaš razvoj + konkurenčnost

Želite dodatne informacije?

Storitve, s katerimi v celoti poskrbimo za vaše zadovoljstvo

Skupaj razvijamo strategije rasti podjetij na področju informacijskih tehnologij, ponujamo načrtovanje, implementacijo, gostovanje,
izobraževanje, storitve svetovanja in skrbništva ter vzdrževanje celotnih IT sistemov.

načrtovanje

Načrtovanje

Na začetku vsakega projekta želimo kar najbolje spoznati IT in poslovno okolje naročnika ter poskrbeti za skrbno načrtovanje rešitve. Verjamemo, da je dober načrt osnova za uspešno izvedbo projekta.
implementacija

Implementacija

Vodimo vas skozi proces nabave in vzpostavitve informacijske infrastrukture. Sistem strojne opreme in programskih rešitev vam povežemo na način, da kar najbolje podpira vaše poslovanje.
gostovanje

Gostovanje

Znanje nam omogoča, da vam lahko ponudimo gostovanje poslovnih aplikacij, programske opreme in spletnih strani v javnem ali zasebnem oblaku. Največkrat se po pregledu vseh dejstev odločimo za kombinacijo javnega in zasebnega oblaka, t. i. hibridni oblak za lažjo podporo vašemu poslovanju.
izobraževanje

Izobraževanje

V kolikor v podjetju uvedemo rešitev in uporabnikov ne usposobimo za delo, potem ne moremo pričakovati, da bodo rešitve vzljubili in jih dejansko uporabljali. V podjetju štirje certificirani Business Productivity strokovnjaki, s poznavanjem poslovnih orodij in procesov v podjetjih, poskrbijo za večjo storilnost ter s tem večjo učinkovitost podjetja in zaposlenih.
skrbništvo in svetovanje

Skrbništvo in svetovanje

Vašim uporabnikom zagotavljamo svetovanje profesionalnih IT svetovalcev in podpornikov, ki z neprestanim sledenjem sodobnim trendom na področju informacijskih tehnologij nudijo svetovanje, izvedbo, vzdrževanje in zaščito storitev računalniškega inženiringa. Vsaki pogodbeni stranki določimo skrbnika, ki z uporabniki pri stranki gradi partnerski odnos.
pogodbeno vzdrževanje

Storitve pogodbenega vzdrževanja

S sklenjenim pogodbenim vzdrževanjem zagotavljamo našim strankam strokovne storitve. Glede na poslovni dogovor so vam naši inženirji na razpolago 24 ur dnevno in vse dni v letu. Nivo podpore prilagodimo potrebam posamezne stranke. V okviru sklenjene vzdrževalne pogodbe pomagamo podjetjem maksimalno izkoristiti potencial informacijske tehnologije za uspešnost poslovanja. 

Besede zadovoljnih uporabnikov

Valji
TAB
Tesnila GK
TRO
Stroj
CNC P&K Pušnik
Dorninger
Cleangrad
Tekstnina
Sika
Elan

Zakaj nam zaupati na področju informacijske infrastrukture?

izkusnje
25+
let izkušenj
skrbniki
7
skrbnikov strank
inženirji
8
sistemskih inženirjev
partner leta
3x
Microsoft partner leta
pogodba za stranke
Microsoft Premier Support
pogodba za stranke
Microsoft Gold
Altaro
Naše znanje + poznavanje trendov = vaš razvoj + konkurenčnost

Ne spreglejte tudi...

Naše znanje + poznavanje trendov = vaš razvoj + konkurenčnost

Vedno več malih in srednje velikih podjetij se odloča za zunanjega izvajalca upravljanja infrastrukture. Delo...
Kako v podjetju Fridro proaktivno pristopajo k informacijski varnosti

Ne spreglejte tudi...

Kako v podjetju Fridro proaktivno pristopajo k informacijski varnosti

V Skupini stroka.si varnost v podjetja uvajajo celovito in se pri tem naslanjajo na največje svetovne ponudnike...
Gartner: Najbolje ocenjena rešitev na področju kibernetske varnosti, Microsoft Defender

Ne spreglejte tudi...

Gartner: Najbolje ocenjena rešitev na področju kibernetske varnosti, Microsoft Defender

Celovite rešitve za obravnavanje razvijajočih se kibernetskih groženj so bile v preteklosti na voljo predvsem...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot