Signature 365 - učinkovito poslovno orodje za celovitost vašega poslovanja

Učinkovito prodajno in trženjsko orodje za organizacije

V sodobnem poslovnem svetu, kjer je vsak stik s stranko ključnega pomena, orodje Signature 365 predstavlja prelomno rešitev za enotno in profesionalno komunikacijo preko e-pošte za podjetja vseh velikosti ter dejavnosti.

Prilagodljivost in skalabilnost

  • Primeren za podjetja vseh velikosti
  • Omogoča upravljanje neomejenega števila e-poštnih podpisov
  • Prilagodljivost izgleda podpisa z možnostjo vključevanja slik in povezav

Preprost in hiter začetek uporabe

Potrebujete le Outlook 2016 (ali novejši) in internetno povezavo. Upravljanje poteka preko spletnega vmesnika, kjer lahko enostavno dodajate, urejate in posodabljate e-poštne podpise za celotno organizacijo.

Merjenje učinkovitosti

  • Vgrajena ogrodja analitike omogočajo spremljanje odzivov na informacije in povezave
  • Omogoča prilagajanje sporočil in maksimalno učinkovitost marketinških kampanj

Krepitev blagovne znamke

  • Zagotavlja skladnost z grafično podobo podjetja
  • Izboljšuje profesionalnost in prepoznavnost podjetja v komunikaciji

Preprosta uporaba in enostavna integracija

Signature 365 deluje z Exchange online, Outlook 2016 ali najnovejšim in ne zahteva dodatne infrastrukture. Rešitev ponuja intuitivno administracijo in uporabo storitve. Primeren za uporabo na mobilnih napravah (Outlook mobile, Outlook WEB).

Zmanjšanje IT bremena

  • Avtomatizira upravljanje e-poštnih podpisov
  • Odpravlja potrebo po ročnem posodabljanju e-poštnih podpisov
  • Omogoča hitre in enostravne spremembe preko oblačne platforme

Zakaj izbrati Skupino stroka.si?

usposobljenost

Strokovnost in usposobljenost

70+ vrhunskih informacijskih in poslovnih strokovnjakov zagotavlja profesionalno uvedbo programske opreme. Za kvalitetno opravljanje storitev vzpostavitve, podpore in razvoja nas je Microsoft že trikrat nagradil z nazivom "Partner of the Year" v Sloveniji
podpora

Celovita podpora in vzdrževanje

Visoko kakovostno vzpostavljen HelpDesk sistem naročnikom omogoča “All-in-one” servis za podporo poslovanja. Poleg kvalitetne podpore ponujamo tudi dodatna izobraževanja za uporabo orodij in večanje učinkovitosti zaposlenih
office365

Dodatne rešitve na Microsoft 365

Na podlagi izkušenj na trgu smo razili dodatne poslovne rešitve na platformi Microsoft 365, ki jih lahko podjetje oz. uporabniki takoj pričnejo uporabljati. Na voljo so preproste, a učinkovite rešitve za podporo prodaji (CRM), vodenju projektov, vodenju servisa, organizaciji dokumentacije podjetja, itd.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.